Тіна Кароль та Дан Балан записали нове пристрасне відео

Роботу вони підготували спеціально до вокального шоу «Голос країни».

Тіні Кароль та Дану Балану, які є тренерами проекту «Голос країни», давно приписують романтичні стосунки. Втім, співаки таку інформацію офіційно не підтверджують.

Після успіху їх дуетної пісні «Додому», вони вирішили продовжити співпрацю та знову спільно виступити на шоу. Днями у соціальній мережі поширили промо-відео їх виступу. У ньому зірки відкрито фліртують один з одним.

Шанувальники у коментарях розділилися на два табори: одні зазначили, що співаки спеціально «грають» на камеру, інші – повірили у щирість почуттів артистів.

«Цікаво, вони хоч здогадуються, наскільки, для багатьох, стали просто неподільними», «Спасибі їм почала любити неділю», «Сподіваюся, їх все ж закрили в цій кімнаті і вони поцілувалися», «Вони насолоджуються одне одним, ми мліємо від захоплення , спостерігаючи за красивим чоловіком і красивою жінкою», – коментували шанувальники.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.