MamaRika показала фігуру після пологів: ідеальні форми

Українська артистка MamaRika нещодавно стала матір'ю. Вона потрапила під хвилю бебі-буму 2021 року.

Шанувальники захоплюються тим, що MamaRika дуже швидко набула форми після пологів. Вона із задоволенням показує в Інстаграм-профілі свою тонку талію, апетитні форми в області бюста та довгі стрункі ноги.

Багато хто добре заздрить тому, що дівчина після перших пологів змогла так швидко повернутися в той вид, в якому була до того, як дізналася про вагітність.

Нещодавно МамаРіка показала фотографію у нічній сорочці, зроблену на ліжку. Там неможливо було ігнорувати привабливі форми співачки.

Зазначимо, що чоловіком MamaRika є музикант Сергій Середа. Дитину, яка народилася два місяці тому, назвали Давид. MamaRika та Сергій дуже довго не могли озвучити ім’я свого первістка, бо довго не могли вибрати. Основним критерієм було те, щоб ім’я гарно звучало і українською, і російською, і англійською.

MamaRika і Сергій Середа зізнаються – до батьківських обов’язків готувалися давно і ретельно, проте практичний досвід докорінно відрізняється від теоретичного і в житті набагато складніше, ніж вони собі уявляли.

Тим не менш, вони раді, що у їхнього кохання з’явилося таке чудове продовження.

У своєму Інстаграм-акаунті МамаРіка почала активно розповідати про те, які труднощі трапляються у молодої мами, ділиться своїми роздумами та переживаннями.

Після пологів активність у Instagram підвищилася. Фоловери з нетерпінням чекають на нову інформацію від улюбленої артистки, і, звичайно ж, хотіли б, щоб вона швидше повернулася на сцену.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.