Що очікує на глядачів у новому випуску Холостяка?

Восьмий епізод вийде на телеканалі «СТБ» у п'ятницю, 24 квітня.

Під час минулого випуску реаліті-шоу «Холостяк» головний герой Макс подарував двом дівчатам по 25 тисяч гривень. За ці гроші Анастасія та Христина повинні влаштувати побачення та запросити на нього Холостяка.

«Мені було цікаво, як дівчата уявляють собі побачення, коли у них все для цього є. Можливо, таким чином я зможу дізнатися їх ще трішки більше», – аргументує своє рішення Макс.

Христина вирішила запросити Холостяка додому, втім дівчина зізналася, що боялася реакції Холостяка.

«У мене були сумніви, чи дійсно він мене правильно зрозумів», – прокоментує учасниця.

Христина та Максим

Настя вирішила здивувати Макса спільним сеансом у астролога. Там учасниця планує дізнатися, чи є у неї шанси стати обраницею головного героя.

Настя та Максим

«На цьому побаченні ми повинні вирішити, наскільки ми підходимо один одному, сумісні ми чи ні. Я підійшла до організації побачення дуже серйозно і відповідально», – скаже дівчина.

Популярне

Схожі статті

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.

Мій ходовий суп. Я готую його 3 рази на тиждень, а просять ще! Дуже смачний супчик з сирними кульками

Суп з сирними кульками з задоволенням будуть їсти і дорослі і діти. Він виходить наваристим і має яскравий смак. Готується цей суп досить просто та швидко.

Показую, як приготувати соковиту та м’яку буженину: правильно підібрані прянощі — ключ до смачного м’яса

Ароматна буженина з прянощами стане справжньою прикрасою святкового столу. Приготувати таке м'ясо дуже просто, і сьогодні ми поділимось вдалим рецептом.