Виявив себе як чуйна людина. Журналістка прокоментувала вчинок політика

Давид Арахамія допоміг дівчині витягнути взуття, яке застрягло у тротуарній плитці.

Журналістка «Радіо Свобода» Софія Середа так поспішала назустріч народному депутату Давиду Арахамії, що опинилася босоніж. Підбори її взуття опинилися між тротуарною плиткою.

Чоловік помітив неприємність, яка сталася із дівчиною, та  допоміг витягти каблук з отвору.

Арахамія допоміг журналістці

«Почекайте, а то ви зараз поламаєте каблук», – прокоментував нардеп, коли надав допомогу Софії.

Вона бігла до нардепа, аби взяти у нього ексклюзивний коментар про призначення експрезидента Грузії Михайла Саакашвілі віцепрем’єр-міністром України.

Відповідне відео дівчина опублікувала на своїй сторінці у Facebook. У тексті вона оцінила вчинок Арахамії та додала, що вважає його чуйною людиною.

«Той момент, коли дуже хотіла першою взяти коментар у голови фракції, але щось пішло не так. Добре, коли депутат не просто депутат, але і чуйна людина», – прокоментувала публікацію Середа.

Той момент, коли дуже хотіла першою взяти коментар у голови фракції, але щось пішло не так просто в прямому ефірі. 😆Добре, коли депутат не просто депутат, але і чуйна людина Дякую, David Braun.P.S. Якщо що, то на з'їзді фракції я не тільки губила підбори, але і трохи попрацювала з Ілля Ільченко. 😏❓Чому Саакашвілі розділив монобільшість? ❓ Якими аргументами намагався переконати депутатів проголосувати за себе? ❓Чи змінили «слуги» свою думку після зустрічі з ним? Подивитись про це (довго) тут 📲 https://cutt.ly/nyozXDGПочитати (коротко) тут 📲 https://cutt.ly/fyoxg7W

Opublikowany przez Sophię Seredą Piątek, 24 kwietnia 2020

Схожі статті

Можна готувати хоч кожен день: 5 смачних салатів молодої капусти. Весінні рецепти, які я розтягую до осені

Настала весна, час легкості та схуднення. У цю пору року завжди хочеться чогось простого. Сьогодні ми підготували добірку з 5 рецептів салатів із молодою капустою, які забезпечать сонячний настрій.

Чоловік після роботи летить додому, коли готую цю вечерю за 35 грн: рецепт, який підкорив моїх 3-х чоловіків

Як можна максимально заощадити в приготуванні вечері? Можна використовувати молоді кабачки та сковороду. Страва виходить недорогою, але дуже смачною. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

Беру йогурт і заморожену вишню. Нереально смачний пиріг “6 склянок”: готувала одразу два, але виявилося мало

Пиріг "6 склянок" настільки простий у виконанні й при цьому смачний, що його захочеться випікати знову й знову. Замість заморожених вишень можна брати будь-які інші ягоди.