Остапчук показав ніжки нової коханки

Вчинок шоумена прокоментувала Оля Полякова.

Популярний ведучий Володимир Остапчук після гучного розлучення з дружиною Оленою Войченко знову має стосунки. Йому приписують роман із 33-річною Христиною. Дівчина працює нотаріусом.

Володимир не коментує ймовірний роман, але в мережі постійно зявляються нові фото пари. З дописів можна зрозуміти, що закохані разом відпочивали у Буковелі та святкували Великдень.

Тепер ведучий вирішив опублікувати на своєму акаунті в Instagram нове відео, на якому фігурує його дівчина. Володимир лежить на підлозі та рухається в такт музиці. Позаду ритмічно танцює його подруга. Саму дівчину – не видно, помітні лише її ноги.

«Sunday is a Leg Day», – підписав відео Остапчук.

Користувачі розкритикували Христину за її непристойні танці, під час яких вона не соромиться розставляти ноги на камеру.

https://www.instagram.com/p/B_cRdbchJkB/

У коментарях вони обурювалися поведінкою пари, зазначивши, що жінка з почуттям гідності не публікувала подібні відео: «Думаю, це велика дурість незрілого чоловіка», «Прикро таке бачити людям, які присвячували життя людині! З поваги до свого минулого, хоча б, потрібно припинити займатися такою нісенітницею! Це акт самозакоханості», «Якщо чесно, пропала вся повага до вас. Залишити сім’ю, прекрасну дружину і дітей, потім виставляти ще отаке і думати, що це круто».

До речі, на допис також відреагувала співачка Оля Полякова. «Думаю, що це жорстоко», – написала зірка.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.