Анна Семенович розповіла, як вживалася з Фріске у групі Блестящие

За словами артистки, Жана була головною в колективі.

Анна Семенович та Жанна Фріске розпочинали свою кар’єру у складі гурту «Блестящие». Нещодавно Анна поділилася спогадами про те, як їй працювалося разом із колегою.

Вона розповіла, що вони були подругами. Втім, дружба у реальному житті не впливала на робочі стосунки.

Блестящие

У колективі Жана поводила себе гордо та керувала іншими учасниками команди. Багаті та впливові шанувальники стали причиною такої поведінки артистки. Тому вона неодноразово навіть допускали сварки з продюсерами.

Анна Семенович
Анна Семенович

Загалом, Жанну Фріске помітили в одному із нічних клубів. Там звернули увагу на її пластику, а вже потім виявили вокальні дані.

Схожі статті

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?

Рецепт розповіла свекруха. Тепер готую через день, і завжди просять більше: пиріг із печінкою та картоплею

Смачна і ситна випічка не обов'язково повинна вимагати багато складних продуктів. Наприклад, можна взяти курячу печінку, картоплю та сир. Сьогодні ми підготували рецепт саме такого простого пирога.