Рецепт салату “Новорічний хіт”: гості його “зметуть” першим зі святкового столу

Ви можете порадувати запрошених і своїх домівників, наприклад, салатом "Новорічний хіт". Швидше за все, ви про таке не чули та напевно ще не готували. І тим більше його потрібно приготувати на святковий стіл.

Незабаром настане Новий рік. Усі люди з нетерпінням чекають на його прихід. Щоб чудово проводити старий 2021 рік та зустріти Новий 2022 рік. З яким настроєм ви зустрічатимете Новий рік? Все залежить від того, як ви самі зможете організувати свято і найголовніше святковий настрій.

Звичайно, важливе значення при підготовці до святкування Нового року буде фінансова складова. Сім’я по-різному підходитиме до закупівлі продуктів та планування страв на новорічний стіл залежно від фінансів. Але навіть за мінімальних витрат хочеться порадувати себе і своїх гостей чимось смачненьким, новим і незвичайним. Звичайно салат олів’є поза всякою конкуренцією і буде напевно на кожному новорічному столі.

Однак ви можете порадувати запрошених і своїх домівників, наприклад, салатом “Новорічний хіт”. Найшвидше ви про таке не чули та напевно ще не готували. І тим більше його потрібно приготувати на святковий стіл.

Інгредієнти

куряча печінка – 200 г;
свіжі печериці – 200 г;
консервований зелений горошок – 100 г;
мариновані огірки – 2 шт;
морква – 1 шт;
цибуля ріпчаста – 1 шт;
олія рослинна – 2 столові ложки;
сіль та спеції – на свій смак.

Страви на Новий рік

Метод приготування

Потрібно очистити та помити гриби. Далі нарізати їх кубиками та необхідно обсмажити їх на олії разом з дрібно нарізаною цибулею. Відваріть печінку, при цьому посоліть її та додайте спеції на ваш смак. Печінка має охолонути у бульйоні, після чого потрібно її нарізати кубиками. Відваріть моркву і разом із маринованими огірками наріжте кубиками. Змішайте усі інгредієнти. Далі потрібно додати сіль на свій смак (якщо вона потрібна) і все це заправте майонезом.

Ось і все – надзвичайно смачний та апетитний салат “Новорічний хіт” готовий для подачі на святковий стіл!

Схожі статті

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!

34-річний Тарас Цимбалюк не вгадав розмір каблучки: куди кохана Світлана Готочкіна вдягнула подарунок

Тарас Цимбалюк обожнює свою кохану й час від часу воліє радувати Світлану Готочкіну різноманітними подаруночками. От тільки одна біда – вже друга каблучка не влаштувала білявку.