Кучеренко розповіла про конфлікти з Дмитром Комаровим: не така вже й ідеальна пара

У будь-якій сім'ї, навіть найзірковішій, можуть бути особисті проблеми, через які відбуваються сварки та розбрати. Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров — не виняток.

Звичайно, шанувальники припускали, що у Олександри та Дмитра будуть дуже часті конфлікти на тлі того, що у них велика різниця у віці. Ще одним приводом для непорозуміння та скандалів може бути те, що Дмитро — частий мандрівник. До одруження з Олександрою він міг пропадати у відрядженнях до півроку. Однак тепер Комаров заявляє — їздить максимум на півтора місяці, а якщо менше не виходить, то намагається перетинатися з Кучеренком у якихось нейтральних місцях — так вони поєднують приємну з корисною, і бачаться, і романтичну подорож собі організовують.

Дружина ведучого “Світу навиворіт” Олександра Кучеренка розповіла, що між нею та Дмитром Комаровим бувають конфлікти

Олександра Кучеренка

Незважаючи на те, що пара, яка зіграла весілля у 2019 році, вважають ідеальною, у них все ж таки є конфлікти.

В одному зі своїх інтерв’ю для телеканалу ICTV, для програми “Факти” дружина Комарова зізналася, що конфлікти часто відбувалися на тлі того, що їм не вистачало часу один для одного.

“Ми багато спілкувалися, вечорами дивилися фільми, готували романтичні вечері, відзначили нашу річницю. Звичайно, у кожної пари бувають ситуації непорозуміння. Але тут важливо не накопичувати в собі негатив, а вирішити проблему разом, вислухавши та прийнявши думки одне одного”,

— каже Олександра Кучеренко.

Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров
Олександра Кучеренка та Дмитро Комаров

Дівчина зізнається, завдяки часу у шлюбі вже набралося багато життєвого досвіду та мудрості. Проте свого чоловіка дуже любить і тому всі кути намагається згладжувати.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.