Для тих, хто працює 31 грудня 2021: 10 закусок за 10 хвилин. Гості все зметуть за годину!

Нижче вам пропонується 10 закусок, які можна приготувати буквально перед святкуванням Нового року і це не займе у вас багато часу.

З різних причин людина може працювати перед Новим роком. Тобто всі люди готуються вже святкувати та відчувають, як вони сядуть за новорічний стіл. А інші лише після обіду 31 грудня після роботи потрапляють додому. А деякі взагалі працюють на 31 грудня 2021 року. По-різному буває.

Як же вийти з цієї непростої ситуації та все одно відсвяткувати Новий рік, на роботі чи вдома, коли немає часу готувати?
Виявляється, вихід є.

Нижче вам пропонується 10 закусок, які ви можете приготувати буквально перед святкуванням Нового року і це не займе багато часу. Ці рецепти не тільки для досвідчених господинь, але і для домогосподарок-початківців, а також для студентів і чоловіків, які не вміють ще добре готувати. Вам непотрібно нічого шукати з рецептів, та й часу вже у вас немає перед Новим роком. Скористайтеся тим, що ми пропонуємо.

Продукти для приготування цих 10 новорічних страв прості та не дуже дорогі. Ви не морочитиметеся з думками – що приготувати на Новий рік, адже часу майже не залишилося!

Спробуйте приготувати ці блюда. Гарантуємо це ви зробите швидко і встигнете відкрити шампанське під бій новорічного годинника.
Ви можете подивитися уважно відео нижче, після відео побачити, які інгредієнти вам знадобляться, щоб приготувати 10 страв швидко перед Новим роком.

Відмінного вам новорічного настрою та приємного апетиту!

 

Закуска з крабовими паличками та торт “Снігуронька”
Тарталетки та закусочні бутерброди
Котлети з крабовими паличками
Рулетики з крабовими паличками
Салат
Салат “Три хвилини” та мариновані крабові палички

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.