Аліна Гросу вийшла заміж через маніпуляції

За словами співачки, перед весіллям у стосунках настала криза.

24-річна співачка Аліна Гросу в інтерв’ю програмі «Зірковий шлях» розкрила подробиці особистого життя. Як зізналася співачка, її весілля було на межі зриву. Причиною конфлікту стало непорозуміння між нареченими.

«Ми навіть якось по-різному дивимось на життя і це трохи ускладнює все. Тому що в нього своє бачення життя, у мене – своє. Він любить одну музику, я – іншу. Кажу, що це таке кряхтить, бо я більше люблю музику для душі. Притираємося, – розповіла Аліна Гросу.

Співачка додала, що кілька років тому до одруження вони розійшлися через серйозний конфлікт. Аліна не приховує, сварку спровокувала вона.

«Був якийсь такий час – я думала, що, можливо, це не мої стосунки, не наші. Коли ти на якомусь розпутті. Було якось так сумно, здавалося, що почуття зникли, що він мене не так любить, не так приділяє мені час. І до мене почали залицятися інші хлопці. Він приревнував сильно, і так ми посварилися. Побули півтора місяця порізно», – відверто розповіла артистка.

На перший крок до примирення також наважилася саме Аліна. Гросу пригадує, що запропонувала Олександру залишитися друзями, однак хлопець відмовився.

«Я з тих людей, які не можуть не дружити. Тому на примирення пішла скоріше я. Він привітав мене з днем народження, а я запропонувала зустрітися і нормально поговорити. Мовляв, давай будемо дружити. А він не захотів, сказав, що дружити зі мною не буде, тільки стосунки. Він мною тоді маніпулював, розумів, що був для мене важливим і я в будь-якому випадку хотітиму бути з ним», – підсумувала Аліна.

Нагадаємо, Аліна Гросу вийшла заміж в Італії минулого року. Обранцем артистки став Олександр. Хлопець працює в ІТ-сфері.

Схожі статті

Королева чи султанша? Раміна Есхакзай показала, як виглядала задовго до зустрічі з Віталієм Козловським

Раміна Есхакзай потішила публіку новими фактами про себе. Разом зі своєю мамою вона відповіла на запитання, які найбільше цікавили її шанувальників.

За пів року до розлучення Волошин подарував Трінчер елітний Порш за 70 тисяч доларів: чи забрав авто назад

Роман Анни Трінчер з Олександром Волошиним був не довгим, але дуже яскравим. Пара рік зустрічалася, потім ще рік жила в шлюбі й врешті розлучилася. Дізнаймося, як зірки ділили майно.

Смачно та корисно: коли потрібно швидко нагодувати домашніх, готую ліниві вареники. Ще жоден не розварився!

Приготуємо ліниві вареники, які нагадають смак дитинства. М'які, ніжні, гарно тримають форму, а головне — не розваряться в процесі варіння. Спробуйте!