Ціна скандалу. Стало відомо, яку суму втратила Регіна Тодоренко

Засоби масової інформації підрахували: зірка може не отримати 40% від звичного доходу.

Регіна Тодоренко потрапила у скандал, прокоментувавши в одному із інтерв’ю свою позицію щодо насилля. На її думку, жінки  самі часто виступають провокаторами конфлікту. Така заява обурила громадськість.

Аби не потрапити під вплив скандалу, низка корпорацій стала відмовлятися від рекламних кампаній, обличчям яких була Регіна. Відомо, що від компанії «PepsiCo» ведуча та блогер мала отримати 19 мільйонів рублів, втім вони відмовилися від її послуг.

Наразі Регіна є однією із найуспішніших  серед блогерів. Вона посідає друге місце у рейтингу Forbes, який присвячений сторінкам в Instagram. Повідомляється, що акаунт зірки приносить їй заробіток у сумі  майже 860 тисяч доларів на рік. Однак, через її висловлювання  вона може втратити до 40% своїх доходів.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.