Меган Маркл і принц Гаррі оголосили про друге весілля

Його планують провести у Голлівуді.

Видання Heatworld, посилаючись на анонімне джерело, оприлюднило інформацію про те, що Меган Маркл і принц Гаррі планують організувати друге весілля. Пара хоче ще раз освідчитися один одному у Голлівуді. Вони знову дадуть шлюбні обітниці на березі океану під час заходу сонця. Церемонія пройде без гостей.

Опісля Меган та Гарі влаштують вечірку для найближчих друзів та рідних. Очікують, що буде близько 20 запрошених, серед яких – батьки та зіркові гості.

«На вечірці буде не більше 20 осіб, тільки близькі друзі та сім’я. Мама Меган Дорія теж буде серед запрошених. Напевно Гаррі й Меган запросять Джорджа і Амаль Клуні, Опру, Джей Ло з нареченим. Можливо також, що у святі візьмуть участь Анджеліна Джолі та Серена Вільямс», – йдеться у повідомленні.

В такий спосіб королівська сім’я хоче розпочати нове життя в іншій країні.

Схожі статті

Услід за Лілією Ребрик вирішила стати мамою й Злата Огнєвіч: комбінезон більше не приховує округлий животик

Після кількох невдалих спроб побудувати сімейне гніздечко, Злата Огнєвіч, схоже, змирилася з самотністю. Та раптом на концерті у 38-річної співачки помітили чималий животик.

“Надто став сентиментальним”: Віталій Козловський поділився емоціями від першого слова свого маленького сина

Віталій Козловський поділився чудовою новиною: його син сказав перше слово. Співак показав світлину, на якій зображені ніжки малюка в батьківських долонях.

З такою начинкою жодного млинця не залишиться. Готую подвійну порцію, а можна і потрійну: не набридають

Здається, що млинці - це проста і знайома страва, яка вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який відкриває млинці по-новому. Ці млинцеві мішечки ви полюбите з першої спроби.