Андрій Малахов може лікуватися в Німеччині від онкології

Відомий телеведучий Андрій Малахов, за даними деяких засобів масової інформації, зараз проходить лікування від тяжкої хвороби за кордоном.

Знімки, які останнім часом спливають у ЗМІ, викликають у шанувальників певний занепокоєння своїм кумиром. Ведучий Андрій Малахов виснажений і виснажений, здається, ніби в нього почало випадати волосся, колір шкіри став блідішим, а під очима кола. Це є підтвердженням того, що у відомого телеведучого діагностовано деякі проблеми зі здоров’ям.

Світло на його реальну недугу вирішили пролити журналісти segodnya.ua.

“Нещодавно ми задавалися питанням, що відбувається з Андрієм Малаховим і куди поділося його волосся. Телеведучий завжди виглядав ідеально, але останнім часом багато хто помітив, що в ефірі він з’являється в перуці, а ще значно набрав вагу”, – сказано у статті .

Також видання публікує фотографії телеведучого Андрія Малахова, на яких чоловік практично неможливо дізнатися.

Сам Андрій не розповідав, що відбувається у його житті. Він хоч і публічна людина, але все ж таки намагається зробити так, щоб його особисте не виходило за рамки дозволеного.

Своє припущення, за даними segodnya.ua, зробив блогер Anton S, який зробив серйозну заяву у відомого російського телеведучого онкологія. Нібито цю інформацію він отримав від перевіреного джерела, яке працює на телебаченні.

У зв'язку із хворобою Андрій Малахов дуже погано виглядає
У зв’язку із хворобою Андрій Малахов дуже погано виглядає

Проте офіційної інформації про цей плачевний діагноз не надходило. Лише звістки, що Малахов публікує фотографії, показуючи свій вкрай незадовільний зовнішній вигляд.

Схожі статті

Вчорашнє пюре більше не викидаю, а готую з нього пишні та дуже смачні картопляні оладки: чоловік їх обожнює

Якщо у вас залишилося картопляне пюре, яке ніхто не хоче доїдати, то не обов'язково його викидати. З нього можна приготувати смачні та ситні оладки, які прийдуться всім до смаку.

Подруга дала рецепт. Тепер готую цю вечерю раз в 3 дні: чоловік у захваті, зʼїдає за 2 хвилини і просить ще

Навіть звичайну гречану кашу можна приготувати по-новому, додавши до неї прості та класичні продукти. Це так просто готувати, але смак не залишить байдужим навіть вередливих гурманів. 

Близнюкам з “Пригод Електроніка” по 58: як зараз виглядають Юрій та Володимир Торсуєви і як склалася доля

Ті, чиє дитинство припало на 80-ті роки, чудово пам'ятають фільм "Пригоди Електроніка". Після цих знімань виконавці головних ролей Юрій та Володимир Торсуєви стали справжніми знаменитостями.