Монатік наважився прокоментувати результати Голосу

Відповідний допис він розмістив на своїй сторінці в Instagram.

У мережі продовжують обговорювати результати фіналу вокального шоу «Голос країни». Одні користувачі певні, що перемога Романа Сасанчина – заслужена, інші переконують, що перше місце мав отримати інший учасник.

Дмитро Монатік, який був одним із тренерів на шоу, прокоментував результати фіналу та перемогу Романа. Співак написав у соціальних мережах, що він підтримує вибір телеглядачів. І привітав хлопця та його зіркову наставницю Тіну Кароль із першим місцем.

«Наші голоси як один голос тепер… Ну що, захопливу подорож, яку називають «Голосом-10», завершено. Щиро вітаю Романа Сасанчина і його наставника Тіну Кароль з перемогою! Це був приголомшливий сезон, в якому мені пощастило працювати з феноменальними талантами!», – зазначив співак.

Також Дмитро подякував кожному учаснику своєї команди за роботу в десятому сезоні проекту та побажав їм успіху. Дмитро впевнений у здібностях та силах своїх підопічних, додав він.

«Я вдячний моїй команді, кожному, хто вибрав мене своїм тренером, за вашу працю, вічно палаючі очі, натхнення і емоції, які я разом з вами пережив! Ви #DremTeam для мене! І я шалено хочу, щоб у вас в житті все вийшло і сталося. Все, про що ви мріяли. Адже перемагати потрібно саме в ній! Упевнений, все вдасться! І ми з вами ще не раз попрацюємо і зустрінемося на сценах», – зазначив Монатік.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.