(Відео) Куряча печінка домашнього приготування в банці це дуже смачно!

Попри те, що нам доступно безліч білків, вони не володіють усіма перевагами їжі з курячої печінки. Куряча печінка особливо корисна, якщо вона вирощена в домашніх умовах або екологічно чиста.

Пропонуємо вам відео рецепт курячої печінки, приготовленої в домашніх умовах. А, як відомо, все домашнє дуже смачно. Спробуйте приготувати для себе та ваших домашніх.

Чому куряча печінка корисна для вас

Чому варто їсти курячу печінку? Наше тіло потребує білка. Білок підтримує колаген, який скріплює кістки та м’язи, будує м’язову тканину та сприяє загоєнню ран. Попри те, що нам доступно безліч білків, вони не володіють усіма перевагами їжі з курячої печінки. Куряча печінка особливо корисна, якщо вона вирощена в домашніх умовах або екологічно чиста.

Факти про харчування курячої печінки

Печінка у банку

Куряча печінка може бути відмінним джерелом корисних білків, якщо ви не готуєте її з великою кількістю жиру та солі. Печінка є одним з найбільш поживних продуктів, які ви можете їсти, тому що вона містить білок, вітаміни та мінерали.

У той час як куряча печінка має високий вміст холестерину, при пропорційному вживанні переваги набагато переважують недоліки. Деякі з переваг для здоров’я включають:
Відмінне джерело білка.
Значна частина селену є антиоксидантом.
Містить цинк, важливий для імунної системи.
Високий вміст вітамінів групи В.
Найкраще джерело вітаміну А.
Містить фолієву кислоту, що запобігає уродженим дефектам.

Схожі статті

Спробувала швидкий банановий пиріг і закохалась! Без випікання та без міксера, до чашки чаю за 15 хвилинок

Нереально смачний та ніжний десерт із бананів на сковороді, який нікого не залишить байдужим і обов'язкового сподобається всім любителям солодощів.

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.