Арсен Мірзоян, чоловік Тоні Матвієнко, розповів, як відсвяткував 44-річчя: пишні заходи зараз не на часі

У популярного українського співака Асена Мірзояна 20 травня був день народження. 44-річчя артист зустрів скромно, пишні заходи зараз не на часі.

Дружина Арсена Тоня Матвієнко в соціальній мережі розмістила кілька знімків із коханим, написала для нього теплі слова з вітаннями. Тоня зізналася, що нудно сумує, сумує за чоловіком. Відомо, що зараз Тоня з дочками та мамою тимчасово проживають у Німеччині.

Відразу після нападу Росії на Україну, Арсен вступив до лав військового підрозділу, далі став займатися волонтерською діяльністю.

Мірзоян розповів ведучим із ранкового шоу “Сніданок з 1+1”, як доставляв у госпіталь продукти та паливо, потім переганяв транспортні засоби з-за кордону, далі переправляючи їх на передову. Артист зазначає, що військові сили України потребують машин швидкої допомоги, мікроавтобусів, джипів.

Співак розповів, як справи у його рідних. Мама співака живе у Запоріжжі, не сидить без діла, активно допомагає Україні у наближенні перемоги, плетучи маскувальні сітки. Арсен каже, що у матері справи йдуть добре, майже завжди, коли вони телефонують, мама повідомляє, що “вона на сітках”. Син збирається відвідати її найближчим часом.

Арсен Мірзоян не перестає займатися творчістю, викроюючи для створення нових пісень час між волонтерськими справами. Випущено трек “Моя країна”, народилася нова пісня під робочою назвою “Вальс. Ірпінь”, але коли вийде прем’єра, невідомо. Музикант записав відразу начисто, не роблячи чернетки. Артист пояснює, що не знає, коли буде можливість приїхати до студії та взяти до рук гітару.

Схожі статті

42-річна Лілія Ребрик пригадала, як пройшли її пологи та показала фото з клініки: “Максимально легко”

Лілія Ребрик розсекретила, як пройшли її треті пологи. Телеведуча показала зворушливе фото з пологового будинку, на якому позує разом з коханим чоловіком.

Домашні рогалики з густим повидлом готую за рецептом із маминого записника: таких в магазині не купити

Ароматні та смачні рогалики з повидлом приготувати зовсім нескладно, головне — це знайти правильний рецепт, про який ми сьогодні вам розповімо.

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.