56-річний Валерій Меладзе вирішив піти з шоу-бізнесу: чим тепер займатиметься співак – всі подробиці

Відомий співак Валерій Меладзе зробив дивовижну заяву, артист має намір займатися наукою, зокрема, планує очищати воду. І це правильне рішення

Багато російських виконавців нині починають переглядати своєї діяльності, шукають можливість зміни роду занять.
Так і буде тепер, адже виступи в росії для артистів, які підтримують Україну, скасовані, а за кордоном вони не користуються звичною популярністю.
Першого дня, коли росія напала на Україну, 24 лютого 2022 року, Валерій Меладзе опублікував відео із закликом зупинити вторгнення російських окупантів.

Валерій ділиться з шанувальниками думками про бажання піти у науку, хоча музика для артиста завжди залишається у пріоритеті, це головна справа всього його життя.
Останнім часом артист мав більше вільного часу, і він розмірковує про повернення в колишню професію. Валерій Меладзе розповідає, що свого часу він закінчив інститут, аспірантуру та займався науковою діяльністю в галузі очищення води.

Нещодавно артист переглядав свою кандидатську дисертацію. Ця робота надихнула Валерія вивчити наукові здобутки на тему, що сталися останнім часом. Меладзе вдалося розробити пристрій, за допомогою якого можна витягти з морської води деякі хімічні елементи.

Співак вважає, що глибоке очищення води є перспективним напрямом. Знаменитість у соціальній мережі визнається, що нова мета приносить натхнення, викликає здоровий азарт, подібний до процесу творчості.
Артист зазначає, що шоубізнес йому тепер нецікавий, ротації у радіомовленні, участі у шоу на основних телевізійних каналах його не займає.

Схожі статті

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.

Тітка з села навчила готувати кров’янку без кишки. Спробувала і закохалася в рецепт: таке є лише в Україні

Якщо ви ще не готували кров'янку без кишки, рекомендуємо спробувати! Такий рецепт точно сподобається, адже не поступитися класичному варіанту.