41-річна Лілія Ребрик відверто зізналася як вона сьогодні працює: без редакторів, гримерів та стилістів

Умови роботи для Лілії Ребрик істотно змінилися. Ребрик розповідає, як це обходитися без гримера, стиліста, редактора і коли навіть немає студії та камери.

Після нетривалої перерви українські глядачі знову мають можливість щоранку, о 9 годині зустрітися з улюбленими ведучими Лілією Ребрик та Анатолієм Анатолічем, який проводить ефір із Франції, де зараз проживає разом із сім’єю.
Крім цього, Лілія публікує на своєму каналі YouTube записані на телефон програми.

Телеведуча поділилася тонкощами роботи у віддаленому режимі, початок було покладено ще під час епідемії коронавірусу, наразі умови роботи змінили події, що відбулися в Україні 24 лютого 2022 року.
Лілії здається, що працівники телебачення відчувають світ. Тепер вони знають, як ефективно обладнати робоче місце в домашніх умовах, як користуватися скайпом, зумом.

Їм доводиться обговорювати робочі моменти в онлайн-режимі, радитися і ділитися переживаннями по відеозв’язку. Лілія каже, що після одного жаху, епідемії, прийшло ще страшніше – вторгнення російських окупантів на територію України. Попри те, що відбувається, працівники телебачення не зламані, не втрачають оптимізм та працездатність.
Сила віри у близьку перемогу над ворогом та у військові сили України надають енергію у русі вперед із бажанням експериментувати – сказала Лілія Ребрик.

Знаменитість тепер сама завдає гриму, вибирає вбрання, в якому з’явиться перед телеглядачами та самостійно виходить в ефір через телефон.
Разом із помічником Ребрик намагається знаходити нові локації, свіжі ідеї для передачі своєї незламної віри у перемоги через екран глядачам.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.