37-річний Віталій Козловський відверто розповів, що робить і чим допомагає у цей скрутний час для України

Відомий український виконавець Віталій Козловський зайнявся забезпеченням безпеки будинку, де проживає. Співак вважає, що це правильне рішення

Після вторгнення російських окупантів в Україну співак залишився вдома у Києві. З власної ініціативи вирішив налагодити охорону, про це музикант розповів під час знімання програми “Зоряний шлях”.
Віталій вважає, що у лихоліття необхідно, щоб свідомість прокинулась, особливо для чоловіків, які мають оберігати земляків, і дорослих, і дітей.
Знаменитість став чергувати при вході в будинок, бачить безліч людей, які повертаються із заходу України, також із-за кордону.

Він закликає чоловіків, всіх сусідів прийти на збори о пів на дев’яту вечора. Козловський каже, що зараз тривожні часи, і якщо людина мешкає у багатоквартирному будинку, необхідно кооперуватися.
Чоловікам необхідно обговорити деякі моменти, технічні деталі щодо складання графіка охорони території навколо будинку.
Але ті, до кого виконавець звертався із закликом, не прийшли на збори. Проте багато хто дивується – Козловський охороняє?

Віталій каже, що своєї охорони в принципі достатньо. Це і територіальна оборона, і охорона при домі. Але йому здається, що за умов, коли російські окупанти перебувають на території України, цього недостатньо. Адже небажані гості можуть з’явитися будь-якої миті – вважає музикант.
Віталій Козловський дає концерти для військових, ставиться з обуренням до українських чоловіків, які залишили країну у лихоліття.
Він таких зірок особисто знає, ці люди розчарували співака, з жалем він викреслив їх зі свого життя. Він розуміє, коли жінки їдуть, рятуючи дітей, але не вітає чоловіків, які тікають.

Популярне

Схожі статті

Ніжні та дуже м’які: секретний рецепт млинців з 2 інгредієнтів – дуже легко запам’ятати. Ніколи не рвуться

Млинці знайомі всім нам із дитинства. Це дуже простий і смачний варіант на сніданок, обід, вечерю або просто перекус. Але що, якщо зробити їх ще простішими? Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Смачний рецепт сніданку з лаваша, який готується всього за 15 хвилин: встигаю зранку цілу гору зробити

Зранку часто не вистачає часу, щоб приготувати сніданок. Через це часом доводиться нехтувати ним і чекати обіду. Сьогодні ми підготували простий і швидкий рецепт, який позбавить вас цієї проблеми.

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.