46-річна Наталія Могилевська відверто розповіла про коханого чоловіка, який з’явився у її житті: він її захищає

Нещодавно стало відомо, що у знаменитої Наталії Могилевської з'явилася кохана людина. Легендарна співачка сама розповіла про нього, коли давала інтерв'ю

Це інтерв’ю співачка давала для програми “Ранок з Україною”, яку проводить Лілія Ребрик. На YouTube каналі телеведучої можна переглянути відповідний відеоролик.
Наталя розповіла, що в ці важкі часи, коли росія вдерлася на територію України, вона займається волонтерством, проводить безліч благодійних концертів. І весь час поруч із нею перебуває обранець співачки, дуже підтримуючи її.

Ситуація в Україні після 24 лютого 2022 року складна, але поруч із цією людиною Наталя почувається захищеною та не боїться подорожувати далі для благодійної місії.
Подробиці про нового обранця популярна українська артистка не почала озвучувати, вона вважає, що це недоречно, коли рідна країна бореться з ворогом. Але дала обіцянку після перемоги українського народу відкрити ім’я своєї коханої людини.

Наталія Могилевська
Наталія Могилевська

Наталя розповідає, що у місцях, де вони разом побували, дуже небезпечно, іноді доводиться перебувати під прицілом, і новий бойфренд постійно її захищає. У пісні виконавиці є такі слова: “Мені з ним і смерть не страшна”. Наталя знає, що з цим чоловіком вона відчуває те саме.
Крім того, Могилевська зазначає, що наші українські чоловіки найкрасивіші у світі. Це стосується не лише зовнішності, а й внутрішньої краси.

Вона згадала, як провела цьогоріч 8 березня. Наталя їхала Києвом, а на блок – постах чоловіка давали їй хтось троянду, хтось тюльпан. А в одному місці у захисника не було квітів, то він підніс їй пляшку соняшникової олії!

Схожі статті

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.

Василь Вірастюк пригадав, як зрадив колишню та зізнався, якими є його нові стосунки: у подробицях і деталях

Василь Вірастюк, стронгмен та народний депутат нещодавно викликав хвилю обговорень серед шанувальників, поділившись відвертою інформацією про своє особисте життя.

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.