45-річний Максим Галкін відверто зізнався чому надає допомогу біженцям з України та вважає це своїм обов’язком

Максим Галкін, російський артист, говорить про себе, що йому не властиво афішувати добрі справи, у яких він бере участь. Однак те, що він робить – це правильно

У ситуації, що склалася після вторгнення росії в Україну, впевнений, що потрібно розповідати про людей, які самовіддано пропонують допомогу тим, хто її потребує.
Виконавець опублікував пост в Instagram із записаним відео – роликом із закликом надавати всіляку підтримку українським громадянам, яким довелося покинути Україну через напад росії.

Про себе Максим Галкін каже, що планує віддавати частину власних доходів від проведення концертного туру містами Ізраїлю на потреби українських біженців. Конкретніше, він перераховуватиме гроші у відповідні фонди, що займаються справами біженців.
За словами Галкіна, він уже почав це робити, гроші перераховані до фондів, наприклад, до австрійського фонду Austrian Aid Community.

Раніше артист намагався нікого не інформувати про свої добрі справи, але зараз вважає, що необхідно показати громадськості, як діють організації, які допомагають усім, хто її потребує.
Максим Галкін з перших днів після вторгнення росії в Україну засудив напад окупантів із росії.
Артист наприкінці публікації в Інстаграм заявляє, що допомогу українським біженцям розглядає як свій обов’язок громадянина росії, який поділяє відповідальність за те, що відбувається.

Відомо, що російський пародист разом із зірковою дружиною Аллою Пугачовою та двома дітьми залишив росію незабаром після 24 лютого 2022 року. Сьогодні сім’я знаходиться в Ізраїлі, в росії артисту заборонили виступати, були розірвані рекламні угоди.

Схожі статті

Ніжний салат з куркою та огірками, який готую не лише на свята: завжди випрошують цей рецепт, а я ділюсь

Салат з куркою та огірками стане чудовою ідеєю для святкового столу. Подавати цю смакоту можна як самостійну страву або як доповнення до гарніру.

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.