50-річний Ектор Хіменес-Браво зі зброєю тренується на полігоні: навіщо це потрібне шеф-кухарю? (Відео)

Шеф-кухар родом із Колумбії, Ектор Хіменес-Браво вирішив взяти до рук зброю. Навіщо він це зробив, шеф-кухар розповів та показав його тренування на полігоні

При цьому він показав, як навчається військовому мистецтву на полігоні та звернувся до російських окупантів через соціальну мережу.
Вже три місяці минуло, як в Україну вдерлася росія, відомий кулінар упевнений, що до кінця 2022 року українська територія буде очищена від загарбників. Ектор вважає, якщо знову буде небезпека вторгнення, у повній бойовій готовності будуть не лише професійні військові, а й інші чоловіки, і він у тому числі.

Суддя популярного шоу “Майстер-шеф” розпочав навчання військової справи, тренуючись на полігоні, фото зі зброєю опублікував в Інстаграмі. Ектор хоче вміти поводитися зі зброєю, щоб бути впевненим у своєму захисті та близьких людей.
На початку вторгнення росії в Україну, кулінар знаходився в Колумбії, але вважає рідним будинок в Ірпені, під Києвом. Шеф-кухар уже 13 років живе та працює в Україні.

Пост підписаний гнівним зверненням до російських окупантів, Ектор каже, що на них тут ніхто не чекав, це українська земля тепер, раніше і надалі. Звертаючись до росіян, шеф-кухар сказав, що вони вкрали Крим і вирішили піти далі, але це їхня величезна помилка.
Якщо ще раніше деякі українці не розуміли, що відбувається, погано зналися на політиці, то зараз кожна людина в Україні знає, що російська – це ворог і фашист, який напав на мирних людей, – сказав Ектор Хіменес-Браво.

Ектор пише, що українці приємні та добрі люди, але коли їхнім родинам та батьківщині загрожує небезпека, вони стають злими та потужними воїнами. Він теж хотів займатися тільки улюбленою справою, кулінарією, і збирається це продовжувати. Але тепер він уміє поводитися зі зброєю та знає, як захищатися.

Популярне

Схожі статті

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.

Без нього чай пити не можемо. Найкращий десерт: пишний і ніжний бісквіт. Навіть розпушувача не треба

Пишний і повітряний бісквіт із рум'яною скоринкою - найочікуваніший десерт для сімейного чаювання. Вам для його приготування навіть не знадобиться розпушувач. Випічка вийде з першого з першого разу.

Ектор Хіменес-Браво особливо не заморочується: робить на паски глазур із 2 інгредієнтів. Каже – ідеальна

Ектор Хіменес-Браво поганого не порадить. На цей раз шеф-кухар вирішив поділитися з українцями рецептом ідеальної глазурі для пасок. Готується зі згущеного та сухого молока.