Алла Пугачова відверто розповіла, що зробить, якщо на Галкіна заведуть справу: “Я почну говорити і не зупинюся”

Після того як 24 лютого 2022 року російські окупанти вдерлися на територію України, зіркове подружжя Пугачова - Галкін разом із двома дітьми залишило росію.

В даний час Примадонна із сім’єю проживає в Ізраїлі.
Максим Галкін з перших днів російського нападу на Україну публічно висловлює засудження владі Росії, всіляко підтримує український народ.

У численних відеозверненнях російський артист розповідає про те, які кроки робить для збирання коштів на потреби українських біженців. Галкін перераховує частину власних доходів від концертної діяльності за кордоном до міжнародних благодійних фондів, які допомагають українцям вижити за кордоном.
Земляки Максима Галкіна висловлюють невдоволення, критику дій російського виконавця.
Від дружини Максима досі не було жодних коментарів щодо ситуації, що склалася в Україні та навколо її чоловіка.

Днями Марат Гельман дав інтерв’ю на YouTube-каналі “І гримнув Грем”, під час якого розповів, про що він нещодавно розмовляв з Аллою Пугачовою.
Близький друг Примадонни каже, що легендарна російська співачка чудово знає, наскільки велика вага її голосу. Пугачова вважає те, що зараз відбувається, є повним божевіллям і дуже переймається українським народом, за багатьох людей, яких вона знає особисто.

Гельман розповів, що Алла Борисівна пообіцяла у разі порушення у Росії кримінальної справи на Максима Галкіна, почати говорити, і зупинити її буде складно.
Артменеджер визнає, що Пугачова не є громадським діячем, або борцем за чиїсь права. У неї швидше за все хвилювання за українців, ніж бажання йти проти російської влади.

Схожі статті

“Юристи вже працюють”: Ольга Фреймут прояснила ситуацію з некоректним коментарем щодо чоловіків в Україні

Телеведуча та журналістка Оля Фреймут потрапила у скандал, начебто звинувативши українських чоловіків в небажанні захищати країну. Сама знаменитість стверджує, що ці слова – брехня. 

Рецепт мама принесла з гостей: беру найдешевший фарш, але ж ой як смачно виходить. Про котлети чути не хочу

Що можна приготувати з фаршу? Звичайні котлети вже набридли, а сильно заморочуватися не хочеться. Сьогодні ми підготували рецепт, який чудово підходить для таких моментів.

Для млинців та оладок готую чудове тісто “Все по 1”: рецепт навіть записувати не треба – легко запам’ятати

Млинці та оладки – ідеальний сніданок на всі випадки життя. З цим універсальним тістом ви зможете готувати як тонкі, так і товсті млинці і навіть пишні оладки.