37-річний Віталій Козловський не поїхав за кордон і дає концерти у укриттях Запоріжжя: “Хочу, щоб люди не плакали”

Український співак Віталій Козловський після вторгнення російських окупантів в Україну не поїхав за кордон, залишився в Києві. Співак прийняв для себе правильне рішення

У непростий час для нашої країни музикант робить усе, що в його силах для підтримки людей виступає з концертами в українських містах.
В умовах, коли російські окупанти захопили українські території, Віталій Козловський визначився з основною метою свого життя. Його пристрасне бажання – бачити, що люди усміхаються, домогтися усмішок та умиротворення у земляків: така місія зараз у співака.

Для музиканта нестерпно бачити сльози в українців, тому він вирішив робити те, що йому виходить найкраще – співати.
На сторінці у соціальній мережі Інстаграм співак опублікував відповідну посаду. У відеоролику Віталій записав, як зустрічається зі звичайними людьми, дає благодійні концерти.
Музикант написав, що зараз все змінилося, доводиться виступати не на великих концертних майданчиках, як раніше, а в сховищах та бункерах.

Виконавець не відсиджується вдома чи за кордоном у тяжкі для України часи, робить усе можливе для підтримки українських військових, мирних людей, волонтерів. У Запоріжжі артист нещодавно провів благодійний концерт.
На трьох концертах у запорізьких бункерах співак виконував найпопулярніші композиції для лікарів, біженців із Маріуполя, українських захисників.

Віталій Козловський озвучив своє бажання: щоб на обличчях наших людей не було сліз, щоб хотілося танцювати від відчуття щастя та свободи. Співак упевнений, що невдовзі так і буде.
Коментарі передплатників сповнені подяки артистові та висловлюють захоплення діяльності Козловського на підтримку українських людей.

Схожі статті

Цей рецепт просто знахідка! Мінімум продуктів і часу: найніжніший фруктовий зефір в домашніх умовах за 5 хв

Рецепт цих пружних зефірок до банального простий, а ваші діти будуть просто в захваті від цього смачного десерту. Для його приготування вам знадобиться всього 2 основних інгредієнта.

Беру солоні огірки і готую геніальний салат! Смачний рецепт з простих продуктів до посту і не тільки

Цей салат з солоними огірками виходить не лишем смачним і соковитим, а й ситним і поживним. Його можна готувати в піст і на кожен день. Рецепт дуже бюджетний.

Стакан борошна і 1 яйце: щоранку роблю такі ліниві пиріжки чоловіку з собою на роботу. Розходяться на ура

Такі ліниві пиріжки ідеально підійдуть для сніданку, чи перекусу. Готуються вони дуже швидко з доступних продуктів. Начинку для таких пиріжків ви можете міняти за власним смаком.