38-річний Григорій Решетник зробив анонс нового шоу разом зі співачкою Златою Огнєвіч: всі подробиці

Григорій Решетник, відомий український телеведучий, зробив анонс нового шоу, однією з героїнь якого стане Злата Огнєвіч, учасниця телевізійного проєкту 2-го сезону "Холостячка".

Решетник до подій 24 лютого 2022 року, що змінили плани та звичний ритм життя багатьох українців, активно розвивався як режисер, диктор, громадський діяч. У найрейтинговіших розважальних програмах та проектах на українському каналі СТБ був ведучим саме Григрій Решетник. Це передачі: “Неймовірна правда про зірок”, “Холостяк” (11 сезонів), “Холостячка” (2 сезони), пост-шоу “Як вийти заміж”.

Шоумен розвиває свої акаунти у соціальних мережах, часто ділиться з шанувальниками планами на життя та творчість.
На цей раз ведучий розповів, що на українському телебаченні стартує новий проєкт.

В Інстаграм Григорій Решетник опублікував відео ролик, на якому спілкується зі співачкою Златою Огнєвіч (була головною героїнею другого сезону “Холостячка”) та зі своєю дружиною Крістіною Решетник.
Підписав кадри, які зацікавили багатьох передплатників, Григорій словами з поясненнями про прем’єру його нового шоу. Перша програма вийде вже завтра, запрошую до перегляду – написав Решетник.

Запропонований ролик з анонсом нового шоу було переглянуто зацікавленими передплатниками не менше 30 тисяч разів. Коментарів із привітаннями та питаннями також було чимало.
Фанати телеведучого сподіваються, що буде дуже цікаво, що нове, завжди чудово, що не можуть дочекатися виходу проєкту.
Для людей у важкі часи важливо відволіктися на щось позитивне та цікаве. Таким моментом у житті є улюблені фільми, серіали та телепередачі.

Схожі статті

Гості на поріг, а рибна закуска – на стіл: за 3 хвилини намащую на чипси, що в холодильнику. Ідеальний смак

Сирну закуску з рибою на чипсах здатна приготувати навіть дитина, настільки все робиться просто. На свято така страва посяде своє місце на столі, урізноманітнивши меню.

Рецепт випросила у кухаря в грецькому ресторані. Виходить дуже незвично і смачно: голубці у новому втіленні

Голубці знайомі та звичні всім нам. Здається, ця абсолютно звичайна страва вже нічим не може здивувати. Сьогодні ми підготували рецепт, який покаже голубці з нового, незвичного та пікантного боку.

Сир, який я покладу у великодній кошик: готую сама і дуже просто. Смачнішого для мене взагалі не існує

Сир люблять усі, але найчастіше ми його купуємо, побоюючись готувати самостійно. Виявляється, приготувати його в домашніх умовах досить просто та недовго. Саме такий рецепт ми сьогодні і підготували.