Віталій Козловський відверто розповів, до чого його закликають знайомі із сусідньої країни: “Вам треба здатися”

Віталію Козловському, українському музикантові, в перші тижні після вторгнення росії на територію України здавалося, що можна переконати своїх російських знайомих щодо ситуації, що склалася.

Незабаром артист зрозумів, що це марна трата часу, оскільки в росії сильна пропаганда, ставлення росіян до дій своєї влади – агресора не змінити.
Розмовляючи із кореспондентами із програми “Зоряний шлях”, Віталій Козловський роз’яснив, чому перестав спілкуватися зі знайомими, друзями з росії, з якими тривалий час до 24 лютого 2022 року підтримував зв’язок.

Це переважно артисти, знайомство з ними розпочалося під час участі у конкурсі естрадної пісні для молодих виконавців “Нова хвиля”. Раніше вони часто відвідували концерти Віталія Козловського у Києві. Окрім того, російські зірки захоплювалися українськими людьми, нашою культурою, менталітетом.

Віталій Козловський
Віталій Козловський

І раптом тепер, після вторгнення російських окупантів в Україну, ці “друзі” дають йому пораду здатися, – розповів Віталій.
Знайомі співака з Росії впевнені, що лише через сильний опір українського народу та відмови підпорядкування владі Росії, гинуть мирні жителі в Україні.
Козловський наочно пояснив ситуацію для однієї із таких знайомих. Співак каже, що у випадку, коли до тебе на світанку в будинок вриваються “гості” і вимагають жити за їхніми правилами, невже ти здалася б і повзала на колінах?
Тепер для Віталія не існує тих двоособистих росіян, з якими він раніше був знайомий.

Артист дуже хоче, щоб справедливість перемогла і цим людям довелося вибачитися. Але Віталій Козловський не уявляє, яке диво потрібне для зміни думки росіян.

Схожі статті

Із цим рецептом діти полюбили запіканку. Тепер доводиться готувати подвійні порції: шоколадно-сирна смакота

Усім знайома сирна запіканка. Багато хто любить її, але діти часто не сприймають цей смак. Це легко виправити, зробивши запіканку наполовину шоколадною. Саме такий рецепт ми сьогодні підготували.

Чудова альтернатива пиріжкам, а готуються набагато простіше: закусочні кекси з яйцем і цибулею обожнюють усі

Звісно, це може звучати доволі дивно, втім приготувати солоні кекси з цибулю та яйцем – найкраще ваше рішення. Така незвичайна закуска точно вразить вас.

В класичний вінегрет додала цікавий інгредієнт і перетворила його на новий салат: пікантний смак з родзинкою

Всі полюблять класичний варіант вінегрету з буряком та маринованими огірками. Але якщо додати до звичного рецепту новий інгредієнт, завдяки якому звична для нас страва вибухне новими фарбами смаку?