Тарас Тополя з “Антитіл” похвалився який у нього тепер є чотирилапий друг: “Кіт камуфляжний” (Фото)

Фронтмен улюбленого багатьма українськими людьми музичного гурту "Антитела", Тарас Тополя опублікував знімок у соціальній мережі, яким зворушив своїх численних шанувальників.

На фотографії в Інстаграм музикант знятий з милим котом, який затишно влаштувався у нього на плечі. Тарас одягнений у військову форму, котик виглядає задоволеним і не нервує поруч із камерою.
Програма “Зоряний шлях” також розмістила це фото на своїй офіційній сторінці в Instagram та написала, що це чотирилапий друг, який підтримує музиканта у складний час, коли він несе службу, захищаючи Україну від російського вторгнення.

Відомо, що артист записався до територіальної оборони ще до 24 лютого 2022 року, коли Росія напала на Україну. Колеги з гурту “Антитіла” також призупинили творчу діяльність, і разом із Тарасом стали парамедиками, несли службу спочатку у Києві, тепер їх перекинули до Харківської області.
Тарас Тополь знаходить час для спілкування з шанувальниками через соціальні мережі, часто розміщує знімки та ділиться думками.

Фотографію із симпатичним чотирилапим товаришем артист із гумором підписав: “Камуфляжний кіт зі своїм парамедиком”.

Виконавець одружений з популярною українською співачкою ALYOSHA, у пари двоє дітей. У зв’язку з подіями, що трапилися 24 лютого 2022 року, сім’я перебуває у розлуці. Тому першим коментарем під милим фото з котиком було повідомлення дружини Тараса. Вона написала, що мріє хоча б на один момент опинитися на місці пушистика, бо нудьгує за коханим чоловіком.
Інші передплатники бажають Тарасові здоров’я, божого захисту, швидкої перемоги.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.