Макс Барських представив свою нову композицію “Жди меня” і присвятив пісню поверненню рідних (Відео)

Відомий український виконавець Макс Барських викликав сльози у фанів, співак представив свою нову композицію. Пісня називається "Чекай мене", в ній йдеться про події, що відбуваються в Україні після нападу росії 24 лютого 2022 року.

Публіка вважає Макса Барських патріотом, наголошує на його мужності.
Анонс нової композиції артист розмістив в Інстаграм, у цьому посту пояснив, як створювалася пісня, розповів її історію.
Під час численних поїздок Україною виконавця вразило страждання людей від самотності. Люди розлучені, немає можливості перебувати поруч із близькою людиною.

Пісня “Чекай мене” – це обіцянка любові та безперечного повернення рідних. Вся Україна чекає на кожну людину додому, і ми можемо зробити нашу країну кращою – коментує текст нової композиції Макс Барських.
Шанувальники добре прийняли нову пісню, у коментарях висловили подяку артисту за чудову роботу, трек назвали приголомшливим.

Пісня високого рівня, нехай у неї буде яскрава і довга дорога, вона неймовірна – у захваті пишуть фанати співака. Хтось зізнався, що раніше артист подобався лише завдяки творчості, а тепер його стали поважати як мужню людину, патріота своєї країни.
Багато хто говорить, що сильно скучили за концертами Макса, вважають його найкращим, а нова робота викликає сльози.

Шанувальники бачать відмінність авторських композицій Макса Барських від робіт інших виконавців. Макс уміє передати тепло, надію, попереду завжди відчувається світле майбутнє.
Артист планує надалі виступати під своїм справжнім ім’ям – Микола Бортник. Псевдонім “Макс Барських” був винайдений для участі в шоу “Фабрика зірок”.

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.