73-річна Алла Пугачова емоційно відповіла на неї із цькуванням нецензурними словами: “Живи спокійно, країно!” (Відео)

Легенда Росії, співачка зі світовим ім'ям, Алла Борисівна Пугачова після нападу Росії на Україну 24 лютого 2022 року, разом з чоловіком і двома маленькими дітьми покинула Росію, переїхала жити в Ізраїль.

Максим Галкін чітко висловив своє ставлення до дій російської влади, він засуджує вторгнення в Україну, про що неодноразово та публічно висловлювався.
Примадонна довго мовчить, ніяк не коментуючи ситуацію, що склалася внаслідок вторгнення російських військ на українську територію.

Проти зіркової сім’ї в росії влаштовано справжнє цькування, з Галкіним розірвані всі рекламні контакти, він більше не може бути провідним у своїх передачах.
Мало того, у Москві, наприкінці травня, 30 числа, по стіні телецентру “Останкіно” пройшла світлова проєкція з нецензурним текстом, адресованим Аллі Борисівні з радістю, що вона покинула країну, бо всім набридла.

73-річна артистка у соціальній мережі жорстко відповіла на висловлювання. Вона написала, що чим нижчий у людини інтелект, тим голосніше він вигукує образи. І побажала росії жити спокійно.

Пост супроводжується спокійним відео роликом, який знімався у природних умовах. Алла Пугачова посміхається до фотографа, а поруч безтурботно співають птахи.
Несподівано за Примадонну заступився Йосип Пригожин, він почав соромити росіян за цькування Пугачової.

Продюсер вважає, що заслуги співачки настільки великі, що принижувати її матюки – це велике паскудство.
Він каже, що Алла покинула сцену, стала займатися та присвячувати весь свій час маленьким дітям. Пригожин упевнений, ображати батьків низько.

Популярне

Схожі статті

Ідеальна маринована цибуля без оцту. Навіть у вінегрет додаю: тепер за тиждень легко літрова банка “улітає”

Багато хто не любить запаху свіжої цибулі, тому уникає її додавання в салат. Натомість є чудовий вихід отримати вітамінізований заряд без неприємного аромату. Треба цибулю замаринувати.

Ці пірамідки підкорюють кожного. Домашні змагаються за те, що залишилося: пельмені в незвичайному виконанні

Пельмені знайомі всім нам, це дуже проста і звичайна страва. Але що, якщо додати в неї трохи креативу? Сьогодні ми підготували рецепт пельменів «Пірамідок», які підкорять усіх з першої спроби.

Злата Огнєвіч відкинула гламурне життя та заспівала для українських захисників: “Звідки беруться квіти?”

Злата Огнєвіч поділилася фото з виступу, який провела разом з Олександром Лозовським для військових. Співачка розповіла про те, як пройшла зустріч з нашими захисниками.