Могилевська наважилася розповісти про сварку з Потапом

Про це вона розповіла підопічному продюсера Олексію «Позитиву».

Українська співачка Наталія Могилевська дала інтерв’ю для YouTube-канала  «2POpodcast», ведучими якого є колишній учасник групи «Время и Стекло» Олексій «Позитив».

Під час запису вона відверто розповіла, як її образив колега по сцені Потап. Гучна сварка сталася на гумористичному шоу «Ліга сміху».

Артистку запросили на один із концертів проекту і вона вирішила зробити серйозну промову, що виходить за межі формату конкурсу. Тоді Потап вирішив пожартувати на зіркою, що її обурило.

Після ефіру співачка підійшла до Потапа, аби з’ясувати стосунки.

«Ефір закінчився. Цього вже ніхто не бачив і ніхто не знає. Я підійшла до Потапа і розповіла все, що я думаю про нього, його пісні, продюсерську роботу», – розповіла Наталія.

Вона також додала, що через цей інцидент не потрапила на вечірку.

«Не пішла на банкет, там улюблені друзі гуляли, всі пишуть: «Де ти?» А я через Потапа, через цю сварку не пішла. Я образилася. Прийшла додому, сіла й думаю: «Так, стоп! Якщо мене так ковбасить, значить у мене є якесь слабке місце». І ця ніч була поворотною для мене», – зізналася Могилевська.

Саме після цього скандалу вона вирішила працювати над власним почуттям гумору та стала одним із тренерів «Ліги сміху».

«Я завжди реагувала на тебе з побоюванням через цей твій гумор. Тому що ти хрін його знає , як мавпа з гранатою – ти пульнешь, а я не буду знати, що робити, коли вона полетить мені в голову. Зараз я дуже вдячна тобі! Для мене гумор – пін-понг, легкий, приголомшливий жанр», – сказала Наталія Потапу.

Наталія Могилевська та Потап

Популярне

Схожі статті

Ну просто тане в роті: мій фірмовий тортик із шоколадних млинців і вершкового крему! Без духовки та желатину

Ніжний, смачний та красивий у розрізі — млинцевий торт із вершковим кремом. Порадуйте домашніх новим десертом, який стане улюбленим у вашому арсеналі.

Зовсім інший “МастерШеф”: як виглядають перші судді, яких замінили Вова Ярославський і Оля Мартиновська

Одне з найпопулярніших кулінарних шоу "МастерШеф" вело чимало суддів. Розповідаємо про популярних кулінарів, яких потім замінили їхні молодші колеги.

Пішов від красуні-дружини до коханки, яка була молодшою за його дочку: буремний шлях Віктора Павліка

Протягом останніх декількох років особисте життя Віктора Павліка стало під "прицілом" уваги його фанатів. Сьогодні він одружений вчетверте. Що відомо про дружин артиста?