Дан Балан та Тіна Кароль нарешті показали свої справжні стосунки поза камерою

Співак опублікував нове відео спільної репетиції.

Молдавський співак Дан Балан нещодавно опублікував на своєму акаунті в Instagram  новий ролик. На відео Дан та Тіна перебувають у студії звукозапису, де виконують нову спільну пісню «Пам’ятаєш» .

Цей допис розпалив інтерес фанів, які з новою силою почали обговорювати стосунки пари. Бо Тіна та Дан на відео виглядають закоханими та відверто фліртують один з одним.

Шанувальники залишали під дописом такі коментарі:

«Неймовірні», «Як же здорово! Дан ти нас балуєш», «Та зізнайтеся вже, що ви пара», «У вас реально любов?», «Закулісся Тіни Кароль і Дана Балана!  Дан, пісня супер, дякую за диво!!».

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.