Про що переживали українські знаменитості за день до повномасштабної війни: Тіна Кароль, Каменських та інші

Повномасштабна війна для багатьох українців виявилася великою несподіванкою, хтось уперто не стежив за новинами, а хтось просто не вірив, що таке може бути у 21 столітті.

Зараз переглядаючи свої фото та відео піврічної давності, дивуєшся, як змінилися наші мрії та й ми самі. Ми вирішили трохи зазирнути у минуле та подивитися, про що писали та думали українські зірки за кілька днів до війни.

Тіна Кароль

Тіна Кароль
Тіна Кароль

18 лютого співачка Тіна Кароль опублікувала серію фото та відео з “Української пісні року”. На фото Кароль одягнена у шикарну чорну сукню із спокусливим мереживом, у відео співачка розповідає, що з нетерпінням чекає на концерт вже у березні. Концерт так і не відбувся, а зараз Тіна самовіддано працює на благодійні проекти. Коментарі підписників:

  • Вона навіть не підозрювала, що буде через тиждень…
  • Так і не зустрілися у березні на концерті.
  • Сонечко наше, зірочка наша.

Настя Каменських

Настя Каменських
Настя Каменських

Початок повномасштабної війни Настя Каменських зустріла Іспанії, де займалася своїми альбомами. 22 лютого Каменських опублікувала відео, зняте з дрону: у кадрі жовто-блакитний прапор на тлі Дніпра та київських вулиць. Лаконічний підпис доповнював відео.

Моя Україна.

Звісно, нас уже тоді переповнювали емоції, ми переживали за свою країну та близьких. Але ще не знали, як буде далі. У коментарях буря емоцій.

  • Ви, Анастасіє, провісниця. 22 лютого. Браво. Сльози за кордоном ллєте, сімейство акторів просто!
  • Так, нажаль. На жаль, що у нас інформацією володіють “тільки наближені”. Справді, тим, кому потрібно, повідомили ще за пару днів до початку війни, це не секрет. Люди й самі кажуть про це.
  • Слава Україні! Тримайтеся!

Камалія

Камалия
Камалія

Українська співачка та дружина мільярдера Мохаммада Захура Камалія у лютому активно працювала над розвитком своєї творчості. 23 лютого співачка опублікувала відео, зняте 2019 року. Камалія виступає на сцені під час концерту музичної премії YUNA. Камалія співає символічну пісню “Вільна”. Під постом коментатори залишають неоднозначні оцінки.

  • Щось ми не бачимо, що ви з нами!
  • Втекла
  • Кама, що ж ти мовчиш? Невже вся твоя аудиторія для суконь? Невже нема чого сказати за ці 2 дні???
  • Ти найкраща!

Схожі статті

39-річна TAYANNA стала завидною нареченою, бо має шматочок землі на Балі: пощастить її новому коханому

TAYANNA завжди мріяла мати власний будиночок біля океану. Три роки тому коханий співачки втілив цю мрію в життя. Щоправда, наполовину – подарував земельну ділянку на Балі.

Ці млинці смачні з чим завгодно, але я запікаю з сиром: беру молоко, яйця та крохмаль. Мій улюблений рецепт

Пропонуємо рецепт запечених млинців на молоці з сирною начинкою. Вони виходять дуже смачними та стануть гарним доповненням до чашки улюбленого чаю.

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.