Які нові проекти покажуть українські телеканали у травні

На телеглядачів чекає прем'єра кількох фільмів та серіалів.

Фільм «Гуцулку Ксеню» глядачі мали змогу подивитися на телеканалі «1+1» 3 травня. Це – мюзикл, відзнятий на основі оперети Ярослава Барнича під такою ж назвою. У стрічці описуються події 1939 року.  Син американського мільйонера з українським корінням отримає у спадок велику суму грошей, але батько ставить одну умову – хлопець повинен взяти у дружину українку. Тому Яро  приїздить в України і знайомиться Ксенею.

Гуцулка Ксеня

Ще однією прем’єрою порадував телеканал «1+1» 3 травня. У фільмі українського виробництва «Припутні» автори розказали про долю трьох різних жінок.

Припутні

Першу серію другого сезону «Папаньки» покажуть на телеканалі «СТБ» 11 травня. Історія про чотирьох друзів, які живуть в одному будинку та потрапляють у цікаві ситуації. У них – спільні чоловічі інтереси. Вони часто збираються разом та обговорюють стосунки із жінками та виховання дітей.

Папаньки

На телеканалі Україна відбудеться прем’єра серіалу «Філін». Це детективна історія, актори якої впродовж 40 серій будуть розслідувати цікаві справи. Під час роботи вони будуть використовувати спеціальну комп’ютерну програму під назвою «Філін».

Філін

 

 

Схожі статті

У тонкий млинець загортаю соковите м’ясо: фірмовий рецепт моєї мами. Українські бендерики на святковий стіл

Ароматні бендерики у вигляді трикутників сподобаються абсолютно всім, адже виходять нереально смачними. Спробуйте приготувати тонкі млинці з соковитою начинкою!

Величезний лайк цій вечері 2 в 1: куряча печінка з оригінально запеченою картоплею. Готую для всієї родини

Кулінари стверджують, що страва з печінкою, приготована за цим рецептом, має повне право називатися теплим салатом, а картопля, запечена у такий спосіб — це повноцінний гарнір.

Розкішний трюфельний торт без коржів: замішала і відправила в духовку – все просто! Моя вдала імпровізація

Пропонуємо ідеальний трюфельний торт без заморочок, який буде до вподоби всім поціновувачам шоколаду. Такий десерт чудово пасуватиме для сімейного чаювання.