Алла Костромічова розповіла, як ставиться до неї Соня Плакидюк

Виявляється, Соня часто обзиває Аллу.

Популярна модель Алла Костромічова розповіла, які стосунки у неї склалися з fashion-фотографом Сонею Плакидюк. Дівчата разом працюють над створенням проекту «Топ-модель по-українськи». Алла – ведуча шоу, а Соня – одна із експертів.

Алла зізналася, що за роки спільної роботи вони стали справжніми подругами. Соня часто вигадує для Алли різноманітні кумедні прізвиська. Втім, модель не ображається, бо розуміє жарти своєї напарниці.

Алла Костромічова і Соня Плакидюк

«У Соні є невелике хобі, яке залишилося за кадром. Вона придумує рими до мого імені. «Аллка-кофераздавалка», «Аллка-кофеналивалка», «Аллка-кофеотмерялка», «Аллка-сахарразмешалка», «Аллка-интервьюдавалка», «Аллка-пацанарожалка», – розповіла супермодель.

Також Алла додала, що у зв’язку із карантином, у Соні з’явилося нове прізвисько для Алли.

«Тепер я ще й «Аллка-салопоедалка», тому що на карантині із задоволенням їм сало з часником», – поділилася ведуча.

Нагадаємо, що знімальний процес нового сезону шоу «Топ-модель по-українськи» перенесли на 2021 рік.

Схожі статті

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.

Страва, яка ще жодного разу не залишалася у нас “на завтра”: м’ясо з картопляним пюре в духовці. Без метушні

Запечене м'ясо з картопляним пюре – це гарантовано вдала страва, яка порадує своїм смаком, ароматом і відмінним поєднанням м'яса з картоплею під апетитною скоринкою.

Свекруха пригостила рибним манником: тепер цей пиріг став нашим улюбленим. Рибу іноді заміняю на курку

Якщо приготувати тісто для рибного пирога за цим рецептом, то воно пропечеться рівномірно й не буде ефекту мокрої випічки. Тому навіть ті, хто не любить рибу, з'їдять шматочок із задоволенням.