Жорсткі методи схуднення від Бабкіної, Степаненко та Лоліти

Деякі дієти, яких притримувалися зірки, можуть погано позначитися на здоров'ї.

До яких лише методів не вдаються зірки, аби виглядати привабливо. Деякі з них навіть практикують речі, що можуть зашкодити організму. Наприклад, екстремальне схуднення. Так, свого часу, скинули зайву Лоліта Мілявська, Надія Бабкіна та Лоліта.

Олена Степаненко

Гумористка Олена Степаненко після розлучення з Євгеном Петросяном скинула 42 кілограми. За словами артистки, їй вдалося схуднути завдяки частому прийому їжі маленькими порціями. Також Олена зізналася: коли  дуже хочеться спробувати шкідливу їжу, вона її жує, не ковтаючи.  Проте лікарі радять таких методів уникати. В такий спосіб можна отримати виразку шлунка і дванадцятипалої кишки.

Лоліта Мілявська

Лоліта Мілявська також схудла після розлучення. Їй вдалося скинути 20 кілограм. Ходили чутки, що співачка вдавалася до радикальних методів схуднення: лимонна дієті, під час якої п’ють сік одного лимона на день, а потім – двох і трьох. Лікарі застерігають, що лимонна кислота може стати причиною гастриту, виразки шлунка або дванадцятипалої кишки.

Надія Бабкіна

-22 кілограми отримала Надія Бабкіна завдяки роздільному харчуванню та спорту. Останнім часом співачка «підсіла» на інтервальне харчування 8/16, коли 8 годин на добу можна їсти будь-які продукти, а 16 годин потрібно залишатися голодним. Втім, без супроводу медиків до такого способу вдаватися неварто.

Схожі статті

Дуже просто та смачно на сковороді. Ці правильні чебуреки з м’ясом сім’я з’їдає ще гарячими, і за один вечір

Кожен із нас хоча б раз у житті куштував чебуреки. Комусь вони не припали до смаку, а хтось любить і регулярно їх купує. Сьогодні ми підготували смачний рецепт соковитих домашніх чебуреків із м'ясом.

Простенькі слойки з різними начинками – ходовий рецепт нашої сім’ї: готую дітям у школу й чоловіку на роботу

Такі смачні й прості у приготуванні слойки стануть ідеальним перекусом, які з собою можуть взяти всі члени родини – діти до школи, а дорослі на роботу.

Класика жанру – салат “Дністер”: простенький та смачний, але забутий рецепт, який я переробила на свій лад

Приготувати салат "Дністер" – найкраща з можливих ідей. Розповідаємо, за яким рецептом готувати закуску, аби вона приємно здивувала ваших рідних і вас самих.