Несамовите освідчення в коханні: Дантес здивував шанувальників одкровенням – серце селебріті давно зайняте

Багато українців перестали вірити у кохання після розлучення легендарної пари. Сьогодні стало відомо, що серце Дантеса, виявляється, давно зайняте...

Українські селебріті завжди вміли здивувати публіку. Здається, що у зірок неймовірно насичене життя, а талант “вляпатися” в історію, яка точно збере тисячі коментарів, – природжений.

Зоряний шлюб Володимира Дантеса та Надії Дорофєєвої розпався навесні. У середині березня 2022 року знаменита пара оголосила про те, що прийняла рішення розлучитися. Тоді співаки влаштували справжній фурор – тема їхнього розставання не сходила з перших шпальт ЗМІ довгий час.

Дорофєєва та Дантес пробули у шлюбі 7 років. За цей час вони показали всім шанувальникам, та й не тільки, що таке справжнє кохання. Поза увагою публіки не залишився ні один ніжний погляд, адресований ними одне одному, жоден поцілунок і жодний дотик не пропустили уважні глядачі.

Дантес і Дорофєєва виявилися прикладом справжнього кохання для тисячі українців.
Дантес та Дорофєєва виявилися прикладом справжнього кохання для тисячі українців.

Можна сказати, що розставання Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса стало трагедією не лише для самої пари. Після первісного шоку та відмови вірити у це, шанувальників двох українських селебріті здолав смуток.

Достеменна причина розлучення так і невідома, хоч і Надя, і Володимир повідомили, що розійшлися добрими друзями. Молоді люди не тримають одне на одного образ і заявили на всю Україну – зараз саме той час, коли можна розпочинати нове життя, нові стосунки і при цьому не тримати ні на кого образи.

Розлучення Дантеса та Дорофєєвої стало для всіх ударом
Розлучення Дантеса та Дорофєєвої стало для всіх ударом

Сьогодні ж Володимир Дантес виставив у Instagram цікавий пост, який наштовхнув багатьох на кумедну думку – схоже, що причиною розлучення стало те, що в серці співака давно живе кохання. І кохання це не до Наді Дорофєєвої.

На честь Дня міста Харкова співак виклав пост про те, як цінує та сумує за рідним містом, а серія історій до глибини душі вразила підписників Дантеса.

Під серією фотографій із нині частково зруйнованого Харкова співак написав сильні слова. Дантес поділився спогадами про те, як народився та виріс у Харкові. Не забув згадати і найкращі роки життя – юнацькі. Дантес згадав, як проводив додому перше кохання, освоював музичне мистецтво, гуляв майже зруйнованим центром міста.

Я можу довго писати про Харків і можу ще довше розповідати про свої улюблені місця. Тому що для мене – це найкраще місто. І люди там унікальні та найкращі. І я знаю, вірю та впевнений, що це місто стане ще кращим, ніж було”, – поділився одкровенням Дантес.

Схожі статті

Навчилась готувати томлені ребра, що можна губами їсти: будь-яке м’ясо виходить однаково ніжним. Оцінять всі

Чудовий варіант для святкового столу, який оцінять всі гості – томлене м'ясо в соусі. Ця страва відмінно смакуватиме з відвареним рисом, овочами та картопляним пюре.

Мій “ходовий” салат, який побив усі рекорди за швидкістю приготування: всього 4 продукти у складі. Вірите?

Аби за святковим столом здивувати гостей, не потрібно готувати надзвичайно складні та багатошарові салати. Розповідаємо про чудовий варіант закуски для кожного.

Без духовки та без випічки: дуже смачний торт “Білі ночі”. Люблю його за ніжність і простоту приготування

Шикарний торт можна приготувати навіть без замішування тіста та вмикання духовки. Ніхто ніколи не здогадається, що ви зробили його з печива, витративши не більше 15 хвилин часу.