Кіркорова жорстко взяли в облогу в центрі Монако: поїхав з росії і почув пару ласкових там, де не чекав

Цинічна війна Росії проти України триває вже майже півроку, проте чи не весь російський шоу-бізнес підло мовчить. Українці закордоном не дають росіянам спокійного життя.

24 лютого 2022 року росія розпочала повномасштабне вторгнення на територію України. Ворожа держава годує власний народ пропагандистськими вигадками, а представники шоу-бізнесу як потужний культурний інститут потурають державі.

Хоча деякі російські знаменитості висловлюються проти війни, українці навряд чи колись зможуть вибачити “сусідів”, а життя точно не повернеться в колишнє русло.

І якщо до представників російського шоу-бізнесу, які висловлюють свою громадянську позицію, українці ставляться поблажливо, то прощення тим, хто мовчить, точно немає. Серед таких зрадників і Філіп Кіркоров – російський співак, який виконує попсу.

Кіркорова зловили у самому центрі Монако
Кіркорова зловили у самому центрі Монако

У той час, як росія щодня вбиває українців, а на українських землях щодня вмирають сотні “побратимів” Кіркорова, російський співак не соромиться подорожувати по всьому світу з концертами, відпочивати за кордоном та вести шикарний спосіб життя.

Проте не варто забувати, що Україну підтримує вся адекватна світова спільнота, а тому мало де у цьому світі росіяни можуть жити спокійно. Черговий теплий прийом чекав на Філіпа Кіркорова в Монако.

На відео чути голос чоловіка, який вчасно помітив Кіркорова, що переходить дорогу, і кинув йому в слід пару “лагідних” слівець. Після цього чоловік вийшов з авто і наздогнав російського співака, щоб влаштувати ледве не “допит”.

Запитали представника російського шоу-бізнесу і про те, чий Крим – не забули уточнити і той факт, чи не соромно Кіркорову відпочивати, поки десь помирають люди.

https://www.instagram.com/p/ChjUgUZgiVB/

Пізніше до чоловіка на відео приєдналася і його дружина, яка весь цей час знімала те, що відбувалося, щоб змусити Кіркорова подивитися в очі своєї дитини. Зробити цього “зірка”, звичайно ж, не змогла.

Кіркорова в Монако принизили та образили. Лише так закордоном можна зустрічати росіян, які підтримали війну в Україні. Ще краще – взагалі їх туди не пускати”, – прокоментував те, що сталося Дмитро Гордон.

Нагадаємо, що днями Кіркорова “тепло” зустріли у США. Після численних концертів у тимчасово окупованому українському Криму Філіп вирішив вирушити на відпочинок до Лос-Анджелесу.

Українці знайшли його і там – просто в обличчя пропагандисту крикнули “Слава Україні”. Сказати, що Кіркоров злякався – нічого не сказати. У коментарях до вірусного відео люди дивувалися, чому таких, як Філіп Кіркоров, досі пускають у цивілізоване суспільство.

Схожі статті

Спекла ароматні трубочки з повидлом і закохалась! Розсипчасте печиво роблю за хвилини та з різними начинками

Просте та смачне печиво – трубочки з повидлом, що просто тануть у роті. Це саме той варіант, коли потрібно швидко приготувати щось солоденьке до чашки чаю.

Хоч на сніданок, хоч у ланч-бокс: поживні та смачні овочеві млинці. Так просто й легко я ще не готувала!

У світі кулінарії існують страви, які не лише задовольняють наші смакові пристрасті, але й стають відмінним варіантом для ситного та поживного сніданку чи перекусу.

Шикарна вечеря на всю сім’ю без клопоту! Капустяна запіканка по-турецьки: весь секрет у звичайній заливці

Смачна, поживна та ароматна – це все про запіканку з капусти по-турецьки. Сьогодні ми приготували простий, але надзвичайно вдалий рецепт цієї страви.