Сумська поділилася з публікою цікавим фото: фігуру зіркової дочки в купальнику похвалили у мережі

Ольга Сумська вчора відсвяткувала свій день народження, а сьогодні у мережі з'явилася фотографія її доньки, яка привернула увагу шанувальників.

Учора, 22 серпня, Ольга Сумська святкувала свій 56-й день народження. У мережі українська знаменитість похвалилася подарунками та привітаннями – у соціальній мережі Instagram підписники побачили, якими приємностями обсипали Сумську її чоловік та молодша дочка.

Привітав Ольгу майже весь український шоу-бізнес – зірки опублікували безліч приємних слів, прикріплюючи до них спільні щасливі фотографії. Приємна увага друзів та колег стовідсотково прикрасила день народження Ольги Сумської.

Українська акторка і телеведуча має дві доньки. Антоніна Паперна, старша дитина Сумської, живе у Росії, там же будує свою кар’єру та виховує з чоловіком дітей. До речі, з Антоніною пов’язана особиста драма Ольги – на початку повномасштабної війни шанувальники мало не примушували її відмовитися від доньки, оскільки та ніяк не коментувала те, що відбувається в Україні.

Ольга Сумська зі старшою дочкою Антоніною Паперною
Ольга Сумська зі старшою дочкою Антоніною Паперною

Однак Сумська заявила, що не може так просто відмовитися від рідної дитини, і надалі ніяк не коментувала сімейну драму.

Молодша дочка Ольги, Ганна Борисюк, кардинально відрізняється від старшої сестри. 20-річна дівчина проживає з батьками в Україні і категорично відмовляється вирушати за кордон.

Дівчина ділилася своїм небажанням пропускати навчання у театральному училищі. Незважаючи на те, що подруги активно закликають Ганну вирушити закордон, дівчина залишається при своїй думці.

Молода Ганна веде особисту сторінку до Instagram і сьогодні вона порадувала підписників новою фотографією. Борисюк показала шанувальникам, як відпочивала біля річки в Ірпені.

У підписі до фотографії дівчина залишила вірш про те, що все в нашому світі сьогодні змінилося, і чорти, мавки та лісовики залишилися лише на сторінках книжок.

Передплатники Ганни Борисюк подвійно відреагували на виставлену зірковою дочкою фотографію – поки одні захоплюються зовнішністю та фігурою доньки Ольги Сумської, інші не схвалюють подібні “витівки”.

  • “Зараз у нас війна і взагалі не до подібних виступів!”

Однак схвальних коментарів виявилося більше. Сама Ольга Сумська у коментарях захопилася дочкою.

  • “Ой, нене!”
  • “Яка краса!”
  • “Дуже привабливо”
  • “Красуня”

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.