Таїсія Повалій втратила контроль прямо на червоній доріжці: “Яка ганьба!” – зірку засудили у мережі

Зрадниця Таїсія Повалій мало не впала на очах у десятків глядачів. Як співачка мало не зганьбилася на червоній доріжці?

57-річна Таїсія Повалій народилася на Київщині у звичайнісінькій родині, після закінчення школи здобула музичну освіту в столиці України. На початку своєї кар’єри співачка виступала у складі музичного гурту, проте пізніше вирішила продовжувати виступати сольно.

В Україні 1997 року Таїсія отримала звання народної артистки України, а 2012 року її нагородили званням народної артистки Республіки Інгушетія. До 2014 року Повалій вела активну політичну та громадську діяльність в Україні. Була депутатом, радником тодішнього президента України Віктора Януковича.

Сьогодні у мережі з’явився ролик , на якому видно, як Повалій мало не впала на очах у глядачів. Схоже, що співачка так поспішала виступити перед росіянами, що заплуталася в подолі сукні і мало не впала.

Однак на цьому ганебний парад невдач Таїсії Повалій не закінчився. Замість того, щоби послухати співачку наживо, всі гості “концерту”, присвяченого пам’яті Йосипа Кобзона, слухали фонограму. На відео чітко видно, як Таїсія намагається відкривати рота в такт пісні “Червона рута”, яка грає на тлі, проте виходить у неї погано.

Схоже, що співачка, проживаючи в росії, давно забула українську мову…

Нагадаємо, що ще до початку Революції у Києві співачка вляпалася у серйозний скандал, пов’язаний із підприємницькою та депутатською діяльністю. Хоч би як виправдовувалася Таїсія, але вибратися з “чорного списку” вже не змогла.

Справжню сутність Таїсії Повалій показали події 2013-2014 років. Тоді, разом із однопартійцями, вона вирушила до російської держдуми. Таку “вихідку” тоді розцінили як жорстоку образу України та державну зраду.

Таїсія Повалій вкотре зганьбилась
Таїсія Повалій вкотре зганьбилась

Після всіх хвилюючих подій зірка припинила кар’єру в Україні та поступово перекочувала до росії, де зараз продовжує свою кар’єру, гастролює та пише “хіти”.

2015 року до Верховної Ради внесли законопроект про позбавлення Таїсії Повалій звання народної артистки України. До цього ж списку потрапили інші скандальні особи: Ані Лорак, Йосип Кобзон, Микола Басков.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.