Місцеві папараці зловили змучену Тіну Кароль у Волинській області: зірка звернулася до шанувальників

Українська співачка Тіна Кароль останнім часом помітно втомлюється – на стан зірки впливає важка ситуація в країні. Днями виснажену Тіну Кароль перехопили у Волинській області.

Українська співачка Тіна Кароль своєю творчістю та особистою філософією підкорила тисячі сердець – знаменитість обожнює чи не кожен українець, а її пісні із захопленням слухають навіть закордоном. Останнім часом зірка стала помітно більше втомлюватися.

Про це говорять її змучені очі та ніби постарілий вигляд. Сама знаменитість ділиться з шанувальниками власними переживаннями – усі розуміють, що такий стан обумовлений війною в Україні та хвилюваннями на душі.

Шанувальники захоплюються відвертістю Тіни Кароль
Шанувальники захоплюються відвертістю Тіни Кароль

Таку щирість шанувальники особливо цінують у своєму кумирі, тому завжди раді зустріти Кароль. Днями її помітили у місті Володимир-Волинський, яке розташоване у Волинській області. Там з нею мав щастя побачитись заступник голови міста Андрій Гудим.

Чоловік заявив, що був надзвичайно радий зустрічі з українською співачкою і додав, що насправді зовсім не очікував подібного. Крім того, Андрій Гудім попросив Тіну Кароль про послугу – записати відеозвернення до містян та підтримати волинян у сьогоднішній складний час.

На відео Тіна Кароль розповіла, що також, як і Андрій Гудім, вона не очікувала несподіваної зустрічі – співачку буквально перехопили дорогою. Проте вона повідомила, що з радістю зупинилася, щоби привітати всіх мешканців Володимира-Волинського.

Ми сильні, ми єднаємось, перемога за нами! Я бажаю мирного неба над головою, нашим дітям – спокою, жінкам – краси, чоловікам – мужності!” – із заспокійливою усмішкою на обличчі промовила Кароль.

Нагадаємо, що після початку звірячого повномасштабного наступу росії Тіна Кароль вимушено виїхала за кордон – довгий час зірка на постійній основі перебувала у Польщі.

Закордоном Тіна Кароль займалася активною професійною діяльністю та давала благодійні концерти у Польщі, Японії, Великій Британії та Франції.

Пізніше стало відомо, що співачка не витримала тривалого перебування у Європі та повернулася додому, в Україну. Про це Тіна Кароль повідомила у своїх соціальних мережах на початку липня, а публікації продублювали усі фан-акаунти Кароль.

На Instagram-stories Тіна постала в домашньому одязі і без макіяжу, у руках співачка тримала тарілку з вишнями.

Була вдома. Земля все також родюча. Ось тільки біль не вщухає. 131-й день війни”, – повідомила зірка у соціальній мережі.

Схожі статті

Довго шукала саме цей рецепт! Повітряні пончики на молоці: тісто як пух і не вбирає олію – ну дуже смачно

Пухкі, ніжні і м'які пончики щедро присипані цукровою пудрою – що може бути смачнішим?! До вашої уваги класичний рецепт найсмачніших пончиків.

Користуюся тільки цим рецептом. Діти вимагають, щоб готувала частіше: смачне горіхово-шоколадне печиво

Для затишного і теплого вечора обов'язково потрібен кухоль ароматного чаю. А який же чай без печива? Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого горіхово-шоколадного печива, яке припаде до смаку одразу.

Готую на замовлення вже багато років, сусіди заздрять! Дуже смачні і ефектні бісквітні тістечка “Ніжність”

Бісквітні тістечка за цим рецептом виходять смачнішими за будь-який торт. Легкий, невагомий і нереально смачний – саме таким виходить десерт за цим рецептом.