Померла зірка серіалу “Інтерни” Максим Пінскер: що відомо про причину смерті та останні дні життя актора

Щойно стало відомо про те, що у віці 58 років з життя пішов відомий російський актор Максим Пінскер. Чоловік виконував ролі в "Інтернах" та "Час Волкова".

Журналісти повідомили новину про те, що 58-річний відомий російський актор помер у Москві з невідомих причин. Повідомила ЗМІ про це колишня дружина актора Ірина Пінскер.

Максим помер сьогодні вранці, у лікарні у Москві. Завтра проведуть розтин, і ми дізнаємося, що трапилося. Поки що незрозуміло через що він помер”, – розповіла екс-дружина Ірина Пінскер.

За своє життя актор відіграв сотні ролей – за його плечима і об’єктиви камер та сцени театрів. Найбільш відомий актор за ролями у фільмах та серіалах “Інтерни”, “Година Волкова”, “Фізрук”, “Останній міністр”.

Окрім акторської діяльності Максим Пінскер займався і озвучкою – він був затребуваним актором дубляжу. Ви могли почути його у мультфільмі “Рататуй” (там він говорив від імені су-шефа Хорста), а також у мультфільмі “Золотий компас” – зіграв броньованого ведмедя Йорека Бірнісона.

Шанувальники кіноактора, дізнавшись про його смерть, надіслали родині покійного співчуття та слова підтримки. Таке пишуть фанати творчості Максима Пінскера у мережі:

  • “Яке дивне життя – ще вчора чув його голос у мультфільмі, а сьогодні його вже нема… Нехай і не так часто доводилося зустрічати його на екрані або чути як актора дубляжу, але відчувалася міць у його голосі”.
  • “Спочивайте зі світом, Максиме, як шкода, що вас більше немає з нами… Ми сумуватимемо за вашим талантом. Пішов ще один чудовий актор…”
  • “Його роль Йорика Бірнесона – це просто щось із чимось… Хоча й інші ролі він завжди виконував на відмінно. Дуже шкода, що більше не побачимо нових фільмів за його участю. Спочивайте зі світом, Максиме”

Схожі статті

Рецепт передала наша бабуся. Діти з’їдають по 2 штуки кожен за лічені хвилини: пишні булочки “Сметанники”

Булочки "Сметанники" знайомі багатьом із нас із дитинства. Їх нам готували бабусі, також продавали в шкільному буфеті. Сьогодні ми підготували саме цей рецепт, який подарує вам приємну ностальгію.

І чому я не готувала так раніше? Жменька фаршу і пара картоплин: ситна й смачна вечеря за 30 хвилин максимум

Картопля по-турецьки з фаршем на пательні - проста та смачна страва. Прекрасний варіант, щоб нагодувати домашніх ситним обідом, оскільки таке поєднання продуктів додає ситості та пікантності.

Дякую свекрусі за цей рецепт: потрібно всього 4 інгредієнти та заправка, щоб приготувати салат “Моя Леді”

Приготувати смачний салат з цікавою назвою "Моя Леді" можна з чотирьох інгредієнтів, а весь секрет криється в ароматній заправці. Спробуйте цей рецепт сьогодні та пригостіть родину смачною вечерею.