Гросу розповіла про серйозні проблеми зі здоров’ям: “Відійшла від наркозу” – що приховувала співачка?

Аліна Гросу сильно налякала шанувальників раптовим визнанням – за словами співачки, вона давно відчуває проблеми зі здоров'ям, а нещодавно стан погіршився, та й так, що довелося перебувати під наркозом.

Кар’єра Аліни Гросу розпочалася з раннього дитинства – у три роки майбутня співачка вперше брала участь у конкурсі “Міні-міс України”, де дівчинку помітила Ірина Білик і, за словами самої Гросу, стала для неї хрещеною матір’ю у світі шоу-бізнесу.

З того часу почалося бурхливе життя юної Аліни. Дівчинка часто пропускала заняття в школі, віддаючи перевагу численним виступам, концертам і конкурсам. Все зайшло настільки далеко, що батькам дівчинки довелося перевести її на домашнє навчання, щоб юна знаменитість зовсім не виснажилася.

Кар'єра Гросу почалася з раннього дитинства
Кар’єра Гросу почалася з раннього дитинства

У столиці, куди пізніше на постійне місце проживання перебралася родина Гросу, Аліна відвідала величезну кількість конкурсів та шоу талантів. За 10 років у Києві дівчина випустила 5 музичних альбомів, один з яких “Море хвилюється” став золотим.

Можливо, наслідки такого насиченого способу життя Аліни Гросу проявився у 27 років. Сьогодні зірка поскаржилася підписникам, що її здоров’я різко погіршилося – так, що співачці довелося вирушити до лікарні.

Натомість Аліна заспокоїла прихильників, додавши до свого одкровення те, що зараз із нею все добре.

Не мені потрібно скаржитися вам зараз, але ці два тижні були дуже важкі. Зараз уже все нормально, відходжу від наркозу

, – підписала фото до Instagram-stories Аліна.

Українська співачка Гросу вирішила не вдаватися до подробиць – причину погіршення самопочуття Аліна приховала, щоб не турбувати своїх фанатів. Проте найуважніші шанувальники пам’ятають, що проблеми зі здоров’ям у співачки почалися ще у липні. Тоді Гросу потрапила до лікарні, де змушена була ставити крапельниці.

Виконавиця зауважила, що стан її здоров’я міг погіршитися через нерви.

Аліна Гросу зізналася в мережі, що має проблеми зі здоров'ям
Аліна Гросу зізналася в мережі, що має проблеми зі здоров’ям

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу поділилася з підписниками новиною про те, що у її сім’ї сталося поповнення. Дружина брата, Людмила Пантелейчук, народила дитину, з чим її й поспішила привітати у мережі Аліна.

Місяць у нас повний чудових свят, днів народжень. Я дуже хочу привітати нашу чудову невістку з таким важливим днем. Бажаю миру, щастя та кохання. І також бажаю ще більше племінників та племінниць!

, – поділилася в мережі побажаннями Аліна Гросу, прикріпивши до теплих слів миле фото, на якому брат співачки притискається до своєї дружини, яка тримає на руках їхню дитину.

Схожі статті

Ну дуже смачний! Салат, від якого я ніколи не зможу відмовитися: готую з куркою і прикрашаю картоплею фрі

Ніжний салат з куркою і хрумка картопля фрі зверху – це справжня насолода. Приготуйте цей салат раз і він гарантовано стане вашим улюбленим.

Не знаю нічого кращого за вишневий шоколадний пиріг: тісто готую за 5 хвилин плюс ще 35 на випікання

Вишневий заливний пиріг готується дуже швидко. Влітку його можна робити зі свіжих ягід. Взимку – з морожених. Тісто місити не потрібно. Просто все змішуєте та відправляєте до духовки.

Включила в меню цей універсальний салат з оселедцем, щоб догодити кожному гостю: “Олів’є” і “Шуба” програють

На свята традиційно всі готують салати. Але спробуйте відійти від радянської класики у вигляді "Олів'є" і "Шуби". Цей новий салат з оселедцем нічим не гірше.