Молоді, старі та заморські: усі коханці Тіни Кароль від Дана Балана та до Діми Жука – романтичні фото

Особисте життя української співачки Тіни Кароль оповите таємницею – зірка 9 років тому поховала чоловіка, а з того часу їй приписували безліч романів. Редакція "Однієї хвилини" підготувала для вас добірку найвідоміших романів Кароль.

Трагічна особиста історія знаменитої української співачки Тіни Кароль не лишає нікого байдужим. Особисте життя співачки вкрите вуаллю таємниці та невідомості – ніхто, здається навіть із найближчих людей, не знає про те, чи зайняте серце Кароль.

Після смерті чоловіка Євгена Огіра Тіна присвячує всі пісні та думки йому – через 9 років після особистої трагедії Кароль вона все ще любить і повністю поважає померлого чоловіка.

Варто зізнатися, що особистому життю Тіни Кароль заздрили багато хто – Євген був чудовим чоловіком і ще кращим професіоналом, який допоміг Тіні повірити в себе та допоміг їй використати свої таланти так, щоб Кароль стала відомою чи не на весь світ.

Фатальна красуня вийшла заміж за свого продюсера таємно, у столиці. Повінчалася пара в Києво-Печерській лаврі, таємно від усіх папараці – Тетяна Ліберман та Євген Огір хотіли насолодитися особливою миттю без зайвих очей, лише в компанії найближчих людей.

Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром
Тіна Кароль була щаслива у шлюбі з продюсером Євгеном Огіром

Євген та Тетяна прожили разом лише 5 років – після у чоловіка діагностували рак. Тривале та болісне лікування в Україні та закордоном не допомогло досягти бажаного результату, одужання. Незабаром Євген помер, а перед Тіною став вибір – здатися чи крокувати заради себе та сина далі.

І Тіна Кароль обрала другий варіант, дівчина взяла волю в кулак і продовжила сміливо крокувати всупереч тому болю, який вирував усередині. За дев’ять років без чоловіка дівчині неодноразово приписували купу романів, проте жоден з них не був підтверджений.

Найбговорюванныший і відомий роман приписували Тіні з Даном Баланом. Обидва виконавці брали участь у шоу “Голос країни” як судді, а шанувальники не могли не помітити іскру, яка раз у раз пробігала між цими двома.

Тіну Кароль запідозрили у романі з Даном Баланом
Тіну Кароль запідозрили у романі з Даном Баланом

Закохані погляди, ревнощі Тіни, дотики – все це запевняло глядачів у таємному романі Кароль та Дана Балана лише більше й більше.

Пізніше Кароль підвела межу та припинила будь-які чутки, виконавши на шоу пісню, присвячену пам’яті чоловіка. Після цього співачка заявила, що їй зручно бути там, де вона є сьогодні, а роль дружини вона ще неодмінно зіграє.

Діма Жук спростовує любовні стосунки з Тіною Кароль
Діма Жук спростовує любовні стосунки з Тіною Кароль

У серпні Тіні Кароль почали приписувати роман із Дмитром Жуком. Чоловік довгий час працював у балеті у Тіни, а згодом вирішив розпочати сольну кар’єру. Кароль його в цьому підтримала і запропонувала розкрутити зірку, що сходить.

Саме в цей момент шанувальники запідозрили, що між цими двома може бути щось. Тіна Кароль не коментувала чутки, але Діма Жук майже відразу жорстоко їх припинив.

Вона справді мій бос, нічого більшого, чесно. Я не знаю про що ви, Тіна для мене як ментор та крапка. Вона мені дуже допомагає та підштовхує у потрібному напрямку

, – поділився коментарем Діма Жук.

Приписували Тіні романи і з Володимиром Зеленським, і з Ігорем Коломойським, проте жоден з них вона не підтвердила. За словами співачки, з нинішнім президентом вона перебуває у виключно дружніх стосунках – познайомилася вона з ним ще коли її чоловік був живий.

На яких підставах Кароль приписали роман з Коломойським – абсолютна загадка, адже бізнесмен набагато старший за співачку, та й у спільних компаніях вони навряд чи могли зустрічатися.

Нещодавно Тіна Кароль знову наштовхнула шанувальників на думки про те, що може перебувати у стосунках із загадковим незнайомцем – дівчина опублікувала історію в Instagram, де ніжно стискає руку чоловіка.

Тіна Кароль спантеличила шанувальників загадковою історією
Тіна Кароль спантеличила шанувальників загадковою історією

Як висловилася сама Тіна, вона ще точно зустріне гідного чоловіка, з яким проведе все життя. Шанувальникам залишається чекати і сподіватися, що Кароль зустріне свою долю дуже скоро.

Схожі статті

Інших рецептів для мене просто не існує: сирна запіканка як в дитячому садочку. Будете пищати від захвату

Багато хто пам'ятає з дитинства таку страву, як сирна запіканка. Цю пишну і ніжну смакоту можна приготувати і зараз, причому просто і в домашніх умовах. Саме такий рецепт ми сьогодні й підготували.

У вас є 2 моркви? Приготуйте цей швидкий і смачний салат “Бюджетний”: актуальний рецепт у наш непростий час

Бувають моменти, коли в холодильнику просто не виявляється достатньо продуктів. Але не залишатися ж голодним. А у вас є дві морквини? Сьогодні ми підготували два простих і бюджетних рецепти салату.

Рецепт дістався від бабусі. Без нього тепер за стіл навіть не сідаємо: хрусткий житньо-пшеничний хліб

Хліб був і залишається постійним продуктом на столі. Здебільшого ми купуємо його в магазині, але ж можна приготувати його вдома. Сьогодні ми підготували рецепт хрусткого житньо-пшеничного хліба.