Єфросініна поділилася сімейним архівом: миле фото сина, що підріс, шанувальники побачили вперше

Українська телеведуча Маша Єфросиніна влаштувала у Instagram справжній фурор – підписники у захваті від рішення зірки поділитись архівною фотографією її улюбленого сина.

Сьогодні сину української знаменитості Маші Єфросініної та бізнесмена Тимура Хромаєва стався восьмий день народження – на честь цього українська знаменитість вирішила порадувати підписників милим архівним знімком сина подружжя.

На честь сімейного свята Маша Єфросініна опублікувала на особисту сторінку у Instagram фотографії та відео зі своїм сином, які мама знімала упродовж цих років.

Маша Єфросініна в описі до чуттєвого посту подякувала синові за його підтримку та міцне плече підростаючого серйозного чоловіка. Телеведуча сказала синові дякую за те, що той робить її щасливою вже 8 років.

Крім милих фото із усміхненим сином, телеведуча поділилася відео, на якому син змусив українську телеведучу плакати. Син Єфросініної вигукнув: “Сподіваюся, ми переможемо. Слава Україні!”

Підписники висловили своє захоплення відео та фотографіями з сімейного архіву Єфросініної у коментарях. Шанувальники Маші написали, який гарний і милий у неї син, а також на честь дня народження побажали хлопчику всього найкращого.

  • “Ми сто відсотків переможемо! Інакше і бути не може!”
  • “Вітаю підростаючого українця і бажаю жити під мирним небом”
  • “Ці відео підкорили до глибини душі! Бажаю мирного неба”

"Маша

Маша Єфросиніна поділилася чуттєвою добіркою.

Нагадаємо, що нещодавно Маша Єфросініна повернулася додому до України. Після початку повномасштабної війни росії проти України телеведуча була змушена виїхати до Європи, проте влітку вирішила повертатися.

Довгий час вона перебувала у Польщі, звідки з іншими зірками вела телемарафон. Після цього повертатися в Україну не захотіла, а вирішила залишитися з дітьми у Німеччині.

Але, схоже, що тендітне серце дівчини не витримало, і вона вирішила повернутися до рідних країв.

Цією новиною знаменитість поділилася на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram. Єфросініна опублікувала відео, на якому сидить удома, на сонячній кухні та насолоджується найсмачнішими сирниками.

Шановні домашні українські сирники, знали б ви, скільки разів ви мені снилися

, – залишила зірка смішний підпис.

Окрім Маші Єфросініної в Україну продовжують потихеньку повертатися й інші зірки. Так, додому повернулися Слава Камінська, Надя Дорофєєва та Настя Каменських – знаменитостей помітили у столиці України.

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.