Без чоловіків – ніхто! Дружини продюсерів 95 Кварталу, популярні в Мережі: Кошова, Пікалова, Казаніна та інші

Продюсери української студії "95 квартал" відомі на всю Україну, проте за їхніми міцними спинами стоять витончені дружини. Чим займаються найпопулярніші дружини найпопулярніших чоловіків?

Про Євгена Кошового, Олександра Пікалова та Сергія Казаніна знають практично всі українці – відомі актори та коміки прославилися на телеекранах, а їхні обличчя запам’ятав кожен, хто хоч раз дивився комедійне шоу. За життями гумористів стежать тисячі фанів. Однак дружини чоловіків ведуть не менш цікаве життя – ми зібрали найсвіжіші новини із життя дружин українських артистів.

Ксенія Кошова

Ксенія Кошова з Євгеном Кошовим
Ксенія Кошова з Євгеном Кошовим

38-річна Ксенія Кошова народилася в Ялті та закінчила балетну школу в Москві. Зараз дівчина танцює у балеті Олени Коляденко та виховує двох спільних із Кошовим дітей.

Крім того, Ксенія Кошова розвиває свій бренд дитячого одягу.

За час повномасштабного вторгнення Росії Ксенія посварилася зі своєю сім’єю, яка зараз перебуває у тимчасово окупованому Криму. Справа в тому, що родичі подружжя Кошового не вірили в те, які звірства творить росія на території України.

Після того, як Ксенія Кошова намагалася довести родичам, що росія в Україні проводить зовсім не “спеціальну військову операцію”, а веде криваву війну, її заблокували у всіх соціальних мережах та відмовилися далі слухати.

До того ж, як зізналася Ксенія, ніхто з рідних не спромігся написати Кошовій і поцікавитися, як вона почувається – після 24 лютого родичі буквально зникли.

Ірина Пікалова

Ірина Пікалова з колишнім чоловіком
Ірина Пікалова з колишнім чоловіком

Ірина Пікалова (у дівоцтві Михайличенко) познайомилася зі своїм майбутнім колишнім чоловіком ще коли навчалася у 9 класі. Учениця відвідала театр мініатюр під назвою “Безпритульник” у якому керував Олександр.

Згодом друг Олександра Пікалова запросив на подвійне побачення з двома незнайомими дівчатами, однією з яких виявилася Ірина. Молоді люди швидко відчули іскру між собою, а тому їхні стосунки швидко розвивалися. Невдовзі вони почали разом жити під крилом батьків Ірини.

Коли було засновано студію “95 квартал”, молоді люди вирішили одружитися. Разом жити у столиці вони почали через півтора роки – стільки потрібно було Олександру часу, щоб заробити достатньо грошей.

Після розлучення з Олександром дівчина, як каже оточення, продовжувала працювати у 95 кварталі – в Ірини чудово виходило поєднувати і роботу, і виховання сина.

До речі, із сином Ірина Пікалова любить подорожувати по всьому світу.

Наразі Ірина Пікалова перебуває в Україні. Днями дівчина вручила в метро звання Народної артистки України Тоні Матвієнко.

Наталія Казаніна

Наталія Казаніна з чоловіком Степаном Казаніним
Наталія Казаніна з чоловіком Степаном Казаніним

Наталя Казаніна живе із відомим українським актором та коміком Сергієм Казаніним з 1993 року. В юності дівчина закінчила фізико-математичний факультет, проте згодом зрозуміла, що хоче займатися дизайном. Працювала гримером.

Зі знайомством майбутньої подружньої пари пов’язана досить кумедна історія. Спочатку Наталя, як і всі оточуючі, називала свого майбутнього чоловіка Степаном. Дівчині знадобилося багато часу, щоб зрозуміти, що Казанін зовсім не Степан, а Сергій – перше ім’я є лише псевдонімом.

Однак сина подружжя вирішило назвати саме Степаном – так на світ з’явився “офіційний” Степан Сергійович Казанін.

Схожі статті

Віталію Козловському майбутнє підказує тато, а вдові Світлані – Кузьма Скрябін: як спілкуються з тим світом

В умовах постійного стресу останнім часом в українців загострилися всі почуття. Деякі навіть отримують передбачення від своїх померлих родичів. Знаменитості в цьому плані не є виключенням.

Усього 3 інгредієнти, 15 хв часу і готовий дієтичний десерт: з сиром, фруктами, але без борошна та крохмалю

Коли не хочеться вмикати духовку, а солоденького кортить скуштувати, приготуйте легкий десерт. Готується все дуже просто всього з 3 інгредієнтів. Фігурі не зашкодить.

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?