Скандальна невістка Тарзана та Наташі Корольової вразила публіку недитячими фото з весілля: “Гірко!”

Наташа Корольова та Сергій Глушко, він же Тарзан, перебувають у щасливому шлюбі з 2003 року. Скандальна невістка сім'ї, російська модель, вкотре здивувала підписників сміливою фотографією – про сором'язливість дівчина не знає.

Наташа Поривай народилася та виросла у Києві, у музичній родині. Мати – професор та диригент, а батько – хормейстер. Старша сестра Корольової, Ірина Поривай (Осауленко), більш відома під псевдонімом Руся – українська та американська співачка.

Поки рідні Наталії будували кар’єру в Україні, Корольова вирішила перекочувати до росії – там вона й стала популярною. Це і стало причиною того, що багато хто сприймає Наталю Поривай, як російську виконавицю, проте Корольова має українське коріння.

Наташа Корольова народилася у музичній сім'ї
Наташа Корольова народилася у музичній сім’ї

З першим чоловіком Ігорем Ніколаєвим майбутня зірка познайомилася, коли тільки переїхала до Москви. Тоді дівчина вирішила пройти прослуховування, де й зустріла продюсера, з яким у майбутньому їх багато що пов’язуватиме.

Пізніше Наташа Корольова познайомиться з тоді ще мало відомим Сергієм Глушком. Чоловік став відомий завдяки стриптизу, проте справжню популярність набув лише силами Корольової.

У Наташі та Сергія народився син Архіп, який при народженні носив прізвище Поривай, проте пізніше змінив його на Глушко. Молодий хлопець – музикант-початківець. Схоже, що Архіп вдався до материнського роду.

Наташа Корольова та Сергій Глушко щасливі у шлюбі з 2003 року
Наташа Корольова та Сергій Глушко щасливі у шлюбі з 2003 року

У 2019 році стало відомо, що Архіп перебуває у відносинах із 24-річною російською моделлю Марією Слугіною. Прославилася дівчина завдяки телепередачі “Дом 2”.

Псевдонім дівчини – Мелісса Фокс. Саме під таким ім’ям вона веде сторінку в соціальній мережі Instagram, де часто радує передплатників новими постами. Так, Марія Слугіна нещодавно виклала фотографію, якою одні захопилися, а інші засудили.

На фотографії Марію знято з подругою-нареченою, яка цілує дівчину в щоку. Наречена тримає в руках красивий весільний букет квітів, а Слугіна постановка у яскраво-червоному вбранні.

Загальне обурення викликало декольте дівчини – багатьом здалося, що воно надто зухвале. Виріз у вбранні Марії Слугіної справді може здатися занадто великим, проте інші можуть зауважити, що такий костюм підходить російській моделі.

Одяг вдало підкреслює достоїнства дівчини, а надіте намисто прикрашає загальний вигляд, ніби відволікаючи увагу від декольте і завершуючи образ.

Популярне

Схожі статті

Цей десерт йде за вечір. Неможливо втриматися від ще одного шматочка: медовик із вершково-сметанним кремом

Медовик знайомий усім і давно є одним із головних домашніх десертів. Сьогодні ми підготували рецепт, який додасть у нього ніжності та легкості, а все завдяки особливому вершково-сметанному крему.

Котлети-гречаники тепер готую тільки за цим рецептом: хліба туди класти не потрібно. Дуже соковиті та смачні

Ароматні гречаники з м'ясом дуже просто приготувати вдома. Такі котлети порадують хрусткою скоринкою та соковитою серединкою — ми перевіряли.

Насправді не Гурченко: яким було справжнє прізвище відомої актриси – все через помилку паспортистки

Паспортистки вряди-годи припускаються помилок і кардинально змінюють долю ні в чому не повинних людей. Жертвою такої прикрої помилки стала й Людмила Гурченко, вірніше, її тато.