Приходько розповіла про забаву не для дітей: “Вперше таким займаюся!” – зірка відверта в мережі

Нещодавно українська співачка Анастасія Приходько поділилася в Instagram новиною про те, що знайшла собі нову дорослу розвагу – на доказ розповіді дівчина прикріпила фото-демонстрацію.

35-річна Анастасія Приходька народилася у Києві, у родині шахтаря та журналістки. Батько – родом із росії, працював у шахтах, а от мати – українка Оксана Приходько є акулою пера. Її батьки розлучилися ще коли дівчинка була маленька, тож дітей (у Анастасії є брат) виховувала мати. Батько ж залишився жити у ростовській області.

Цікаво, що розпочати серйозну кар’єру Анастасія хотіла з “ВІА гри” – у п’ятнадцять років дівчина прийшла на кастинг і спробувала поборотися за місце солістки в одному з найвідоміших в Україні гуртів. Проте спроба була невдала і місце дівчині не дісталося.

Пізніше, після закінчення музичного училища, брала участь у “Фабриці зірок 7”. За підсумком дівчина перемогла у конкурсі, завдяки чому змогла підписати контракт із відомим продюсером Костянтином Меладзе.

Анастасія Приходько намагалася розпочати кар'єру з участі у ВІА-грі
Анастасія Приходько намагалася розпочати кар’єру з участі у ВІА-грі

Музична кар’єра дівчини стрімко розвивалася – вона й надалі брала участь у конкурсах, національних відборах на Євробачення, представляла росію на Євро у 2009 році. Проте, раптово співачці набридла естрадна діяльність і вона заявила про несподіване рішення – піти у політику. У 2018 році приєдналася до партії Юлії Тимошенко та пробула у політиці до 2021 року. У лютому Анастасія повідомила, що знову повертається до сцени.

Нещодавно, 25 серпня, українська артистка Анастасія Приходько поділилася з шанувальниками у Facebook новиною про те, що вперше у житті зайнялася консервацією. На доказ зірка прикріпила фотографії, на яких спочатку показує соковиті та апетитні овочі та фрукти, а потім – банки із готовою закаткою.

Сьогодні цілий день готую, вже приготувала на зиму 13 банок заправки для борщу, 4 банки ткемали з аличі, 1 банку в’ялених томатів. Перший раз у житті подібним займаюся. До зими готова!

, – поділилася з передплатниками радісною новиною Анастасія Приходько.

У коментарях Анастасію похвалили її кулінарні таланти та заявили – якщо взимку буде голодно, то обов’язково приїдуть до Приходько у гості. Крім того, коментатори назвали фотографії дуже апетитними та побажали дійсно дочекатися зими, а не з’їсти все одразу.

Пост Анастасії Приходько у Facebook
Пост Анастасії Приходько у Facebook

Нагадаємо, що зараз артистка знову нарешті знаходиться вдома. Після початку повномасштабного наступу Анастасія Приходько вирушила з чоловіком та дітьми на захід України, а згодом – за кордон. Однак у квітні сімейство повернулося до рідного дому.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.