Колишня Дантеса Надя Дорофєєва поділилася загадковим фото з новим кавалером: вже забула про Михайла Кацуріна?

Новина про розлучення українських музикантів Надії Дорофєєвої та Володимира Дантеса вразила та засмутила багатьох фанатів. Однак у колишніх вже з'явилися нові обранці, фото з якими вони активно діляться в мережі.

У березні 2022 року Володимир Дантес та Надя Дорофєєва оголосили шанувальникам новину про те, що історія їхнього кохання добігла кінця – музиканти подали заяву про розлучення. Фанати зіркової пари довго мучилися думками про те, чому все-таки Дорофєєва і Дантес вирішили розійтися, адже знаменитості прожили разом сім щасливих років.

Пізніше Володимир Дантес поділився з журналістами розповіддю про те, чому зірковий шлюб розпався – співак заявив, що вони з Надею відчули, що кохання згасає ще до початку повномасштабної війни, а пізніше вирішили це обговорити.

Надя Дорофєєва та Володимир Дантес прожили разом 7 років
Надя Дорофєєва та Володимир Дантес прожили разом 7 років

Дантес поділився, що пара вважає, що зараз – саме той час, коли треба розпочинати нове життя. За словами зірки, пара розійшлася мирно, без сварок та скандалів, і залишилися вони при цьому друзями.

У коментарі журналістам співак також зізнався, що новину про розлучення вони планували оголосити зовсім по-іншому – першого дня весни хотіли влаштувати щось епічне. Метою такого виступу вважали демонстрацію, що розлучення – це не завжди щось сумне, погане та негативне. Розлучення, за словами Дантеса, теж може бути веселим та позитивним.

Після приголомшливої новини про розлучення шанувальників чекав наступний сюрприз – всі колективно почали підозрювати Надію Дорофєєву у романі з Михайлом Кацуріним, українським ресторатором.

Цікаво, що Михайло Кацурін практично в один період розлучився зі своєю дружиною Дашею Кацуріною – Дантес і Дорофєєва дружили парами з Кацуріними, тому новина про можливий роман навіть потішила фанатів, мовляв, хлопці вирішили помінятися дружинами.

Дорофєєва та Дантес тісно дружили з родиною Кацуріних
Дорофєєва та Дантес тісно дружили з родиною Кацуріних

На початку квітня з’явилися фотографії з Барселони, де Кацурін та Дорофєєва мило обіймаються, а в мережі спливла чутка, що Надя пішла від Дантеса до нового кавалера. Ці чутки Дантес швидко зупинив, а пізніше Даша Кацуріна та Володимир Дантес у мережі почали натякати, що теж завели роман.

Нещодавно Надя Дорофєєва поділилася на особистій сторінці фотографією, де тримає в руках букет і цілує загадкового чоловіка. У силуеті кавалера можна впізнати Михайла Кацуріна.

Надя Дорофєєва на загадковій фотографії з новим обранцем
Надя Дорофєєва на загадковій фотографії з новим обранцем

Дорофєєва опублікувала фотографію у відповідь на прохання шанувальника показати знімок, який раніше ніхто не бачив. Тим самим, Надія продовжує доводити фанатам – на даний момент вона перебуває у щасливих стосунках з українським ресторатором.

Схожі статті

У мене намагалися викупити цей рецепт. Уся родина збирається до такої вечері: рецепт курки по-циганськи

Смачна і ситна вечеря не обов'язково має вимагати багато сил і часу. Будь-яка частина курки та тісто - все, що потрібно. Сьогодні ми підготували саме такий простий рецепт, який припаде вам до смаку.

Кращий за Київський торт! І смак збалансованіший, і готується легше: улюблений торт моєї сім’ї на бісквіті

Щоб подати до чаю смачний торт, не обов'язково розвозити велике приготування. Достатньо всього кількох інгредієнтів і фруктів. Сьогодні ми підготували простий рецепт бісквітного торта з фруктами.

Ніколи не виливаю олію від шпротів. Після цього рецепту й у вас рука не підніметься: паштет-намазка на хліб

Намазку на хліб можна приготувати з того, що є в холодильнику. Навіть залучити олію з банки, яка залишилася від шпротів. Такий паштет для перекусу буде те, що треба.