Данилко у прольоті: мама Вєрки Сердючки заявила, що ревнує Арестовича до Даші Астаф’євої: “Мій і тільки мій!”

Українська співачка Даша Астаф'єва веде особисті сторінки у різних соціальних мережах, у яких активно ділиться подіями із життя та забавними фото. Один з останніх постів змусив Інну Білоконь понервуватись.

Даша Астаф’єва – українська співачка, колишня солістка відомого поп-гурту NikitA, а також волонтер часто радує шанувальників новими публікаціями у соціальних мережах. Так, на останньому опублікованому фото в акаунті зірки вона зняла себе разом із позаштатним радником керівника Офісу Президента України Олексієм Арестовичем.

На першому знімку знаменитості спокійно позують на камеру, а на їхньому обличчі видно серйозність і зібраність. Олексій Арестович демонструє на камеру великий палець, нібито повідомляючи: “Все окей!”, а Астаф’єва мило посміхається шанувальникам.

На наступному фото вираз обличчя Олексія Арестовича залишається майже незмінним, тоді як Даша Астаф’єва вирішує скорчити смішне обличчя – дівчина дивиться на жест Арестовича. Очі Астаф’євої помітно округлилися, а посмішка змінилася на дуже здивований вираз обличчя.

Трохи заспокоїлася. Пан Арестович розуміється на жестах. І так, я теж спочатку подумала, що це мій палець

, – поділилася Астаф’єва з фанатами одкровенням в описі до поста.

У коментарях до посту шанувальники влаштували справжнє “свавілля” – підписники артистки буквально поділилися на два табори. Перші були проти фото з радником ОП, у той час як інші залишали купу позитивних повідомлень та побажань після того, як побачили двох кумирів на одному знімку.

У жодну з категорій не вписалася сценічна мама Вєрки Сердючки Інна Білоконь – жінка заявила, що ревнує Олексія Арестовича та додала, що український політик належить лише їй.

Дівчатка, дивіться інтерв’ю і не чіпайте красеня. Він мій і лише мій!

, – прокоментувала фото Даші Астаф’євої Інна Білоконь.

Проте коментар Білоконь був чи не єдиним позитивним серед сотні інших – фанати були відверто незадоволені рішенням Астаф’євої сфотографуватися з Арестовичем.

Знаменитості порадили не псувати собі репутацію зустрічами з такими особами, а Олексія Арестовича звинуватили у надмірній брехні та нездоровому коханні до всього радянського.

  • “У мене вже навпаки… Починаю нервувати, коли бачу його…”
  • “Гомофоб та с*ксист, який скрізь шукає зраду та обман. Гідна особистість…”
  • “Дашуня, як я Вас поважаю за вашу позицію та діяльність… Але Арестович це фу, не псуйте собі репутацію поруч із таким пройдисвітом”

Схожі статті

Рік тому з’явилося поповнення: донька Кузьми Скрябіна розповіла про материнство – чоловік сказав: “Згоден”

Донька Кузьми Скрябіна вже 9 років живе без тата. У Марії-Барбари є коханий чоловік. А невдовзі родина очікує на поповнення. Яким воно буде насправді?

Коли всією родиною тримаємо піст, часто готую цей плов: здавалося б, звичайний – але без грама м’яса. Рецепт

У піст, коли всі відмовляються від вживання тваринних продуктів, важливо не залишати свій організм без корисних вітамінів і мікроелементів. Ділимось рецептом особливого плову.

Звернулась до обурених підписників: 74-річна Алла Пугачова опублікувала нове фото та отримала критику

Алла Пугачова оприлюднила новий пост на своїй сторінці в Instagram, де звернулась до російських читачів. Співачка висловила свою думку щодо емоцій деяких людей та потрапила під хейт.