Зіркове подружжя: за кого вийшли заміж Алла Мазур, Марічка Падалко та інші телеведучі каналу 1+1

Вся Україна знає обличчя та голоси найвідоміших телеведучих канал "1+1". Однак, незважаючи на свою публічну професійну діяльність, знаменитості є досить потайними особами. Сьогодні ми розповімо більше про їхнє особисте життя.

Телеведучі каналу “1+1” вважаються одними з найвідоміших персон в Україні. Тисячі українців щодня дивляться новини та довіряють іменитим журналістам. Проте, крім активної професійної діяльності, журналісти мають ще й цікаве особисте життя. Сьогодні ми трохи відкриємо завісу та познайомимо вас із сім’ями іменитих українських ведучих.

Алла Мазур

Алла Мазур ретельно приховує подробиці особистого життя
Алла Мазур ретельно приховує подробиці особистого життя

Особисте життя Алли Мазур огорнуте таємницею – ніхто не знає ні імені, ні зовнішності її колишнього чоловіка. Журналістка ретельно приховує будь-які подробиці, проте з гордістю розповідає про життя та досягнення свого сина.

Після народження дитини під пологовим будинком Аллу Мазур зустрічав загадковий чоловік із квітами, проте сьогодні розгадати особу батька практично неможливо. На даний момент Алла самостійно виховує сина Артема і хвалить його самостійність, досягнення у навчанні та хобі.

Марічка Падалко

Марічка Падалко перебуває у щасливому шлюбі з Єгором Соболєвим
Марічка Падалко перебуває у щасливому шлюбі з Єгором Соболєвим

Телеведуча Марічка Падалко перебуває у шлюбі з такою самою, як і вона, публічною особистістю, а тому приховувати стосунки та сімейні узи – сенсу нема. Чоловік Падалко – український журналіст Єгор Соболєв. Пара виховує сина Михайла, а також двох доньок – Марію та Катерину.

Про першого чоловіка Падалко нічого невідомо, проте сама журналістка зізнавалася, що вони прожили разом 15 років. Спочатку Марічка була “природженою кар’єристкою” і навіть не замислювалася про можливість завести дітей.

Ближче до тридцятого дня народження у ведучої з’явилося бажання завести дитину, проте, як би подружжя не намагалося, у них нічого не вийшло.

Після розлучення колишні завели нові сім’ї і в обох вдалося обзавестися дітьми.

Наталія Мосейчук

Наталія Мосейчук неохоче ділиться подробицями особистого життя
Наталія Мосейчук неохоче ділиться подробицями особистого життя

Хобі та покликання Наталії Мосейчук – робити все таємне явним, проте сама журналістка ненавидить афішувати деталі особистого життя. Публіці відомо мало про сім’ю журналістки, проте деякі цікаві деталі вона не приховала.

У шлюбі ведуча перебувала двічі та імені її першого чоловіка не знає ніхто, крім найближчих. Зійшлася пара ще у студентські роки, а згодом у них з’явився син Антон. На цей момент молоді вже розійшлися, а Наталя була змушена віддати 10-місячного сина своїм батькам, щоб стати на ноги і мати можливість гідно забезпечити дитину.

Із нинішнім чоловіком, Іллею Мосейчуком, доля зводила ведучу три рази – і лише після трьох випадкових зустрічей пара зійшлася і пізніше отримала сім’ю. Наразі пара виховує народженого у 2012 році Матвія.

Схожі статті

5 хвилин + нехитрі продукти: заморожені ягоди довго не затримуються, бо печу м’якенький кекс на кефірі

М'який та мега смачний кекс із замороженими ягодами, який готується буквально за 5 хвилин. Якщо ви любите домашню випічку, цей рецепт для вас!

Ірина Білик допомогла: Катя Осадча під пісню “Нова” дефілювала, а Юрій Горбунов круто змінив життя

Пісня Ірини Білик "Нова" для Каті Осадчої та Юрія Горбунова має неабияке важливе значення. Її прем'єрне виконання вплинуло на життя обох зірок, які тоді ще й гадки не мали, що стануть подружжям.

Роблю смачну й запашну домашню ковбасу: на вигляд як справжня, а в середині картопля – з’їдають до шматочка

Не треба боятися слова ковбаса. Приготувати цей смачний наїдок зможе будь-яка господиня без особливих проблем. Оскільки робитимемо на основі картоплі, то вийде зовсім недорого.